08/07/2021, Saat: 16:17
(07/07/2021, Saat: 10:51)serkant2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gillette fatboy, slim, BB ve baili 179 makinelerim var, bunların üzerine çelik usturaya geçiş yaptıktan sonra makine kullanımı bırakmıştım. Yurtdışına geldiğimde bileme taşlarını taşımamak için usturamı yanıma almadım. Baili ve BB yanıma aldım, gayet te yeterli oldu benim için. EJ 89 burada indirimde 230 TL gibi bir rakama sıfır buldum ve deneme amaçlı aldım, şunu söylemeliyim ki belirttiğim makinelerin hepsinden daha konforlu geldi. Özellikle kısa sap inanılmaz hoşuma gitti, boyun bölgesinde çok rahat manevra yapabiliyorsunuz. Yeni başlayanlara kesinlikle tavsiye ederim, agresif bir başlık olmamasına rağmen oldukça verimli bir tıraş sunuyor.Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. vintage-modern birçok tıraş aletim var fakat en temiz ve konforlu tıraşı EJ DE89 ile alıyorum diyebilirim. Eksi yanı ise 3 parça bir alet olması. Kelebek tarzında olup kendine has özellikleri aynen kalsa tadından yenmezmiş bana göre. Bence sırf başlangıç için değil, her dönem kullanıma uygun bir alet.
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..