02/12/2021, Saat: 10:22
(02/12/2021, Saat: 09:39)Oldstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum size de merhabalar. Sizde bilincindesiniz ki jilet tavsiye konusu tamamı ile bireysel kullanıma ve uygunluğa göre değiştiği için ben tek bir jilet önerisinde bulunabileceğim. Gillette Silver Blue diyeceğim. Genel özellikleri ile keskinliğinin güzel ve konforunun muazzam oluşundan dolayı sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Fakat naçizane tavsiyem; diğer deneyimli komşularımın daha önce bana tavsiye ettiği gibi tek paketten bir kaç deneme paket, almanız yönünde. Şahsen Silver Blue'dan oluşan kartela stoğum dışında diğer beğendiğim jiletlerden de 5 er paket stoğumda bulundururum. Çünkü 1 haftalık ustura tıraşında kullandığım jilet ile dikkatsiz acele tıraş sonrası yorgun cildime ertesi gün mecbur kaldığımda kullanacağım jilet aynı olmuyor benim için.
Değerli yorumunuz için teşekkürler üstat. Ben de tam olarak tavsiyenizi kastetmiştim. Yani deneme içi tekli paketlerden alacağım ama herkesin övdüğü farklı bir marka var. Hepsini almaya kalkarsam 30-40 paket jilet olacak ve eminim ki cildim hassas olduğu için bir çoğu kullanılmadan atık kutusuna gidecek. O yüzden cilt ve sakal yapımı belirttim ki kesin olarak bana uygun olmayan jiletleri eleyebileyim. Gillette Silver Blue'yu listeye yazıyorum.