01/06/2022, Saat: 22:08
(01/06/2022, Saat: 21:54)Ozeno marremo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar komşum. ben geleneksel tıraşı gelenek haline getirmiş yağız bir delikanlı, aynı zamanda iflah olmaz bir tıraşsever olarak, dediklerinize %100 katılıyorum. fakat gerçek bir erkek, hayatı boyunca mutlaka ekonomik sorunlar yaşayacak, zorluklarla karşılaşacaktır. bu zorluk döneminde dahi geleneksel tıraştan vazgeçmemesi gerekir o erkek adamın. iştte bu şartlar altında erkek adam yuma kullanmayı öğrenmelidir. şahsen ben 20 yıldır züğürtlük çeken biri olarak, geleneksel tıraştan asla vazgeçmedim. yuma daha tercih edilebilir.
yorumun için teşekkür ederim komşum.
ben 23 yaşında genç bir tıraş severim, yaklaşık 3 senedir geleneksel yöntemlerle tıraş oluyorum, son bir senedir ise sevdalısıyım, koleksiyoneri oldum. Çok fazla alet kullanma şansım oldu, yuma bunlar arasında hakikaten öğrenmesi en zor olanlardandı. Sinekkaydı tıraş olabilmek için çok uğraşmıştım ilk zamanlarda yuma ile. Çok ekonomik olması, tıraşınında zor olmasını sağlıyor tabii. Ancak, bir yuma ya da orak alıp, 3-4 tane arko sabun ve 100lü permasharp ile harikalar yaratılabilir yıllarca, kesinlikle katılıyorum.