(22/05/2012, Saat: 19:03)evreseli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Arkadaşlar bugün evde kalmanın verdiği sıkıntı ile yakındaki pazara bir uğrayayım dedim. Aklımda, yeni hobim olan GT ile ilgili neler bulabilirim diye düşüncelerde vardı tabii. Veee 3. ne alırsan 1 tl tezgahında aradığımı buldum.
Ortadaki için bir yorum yapmıycam ama sağ ve sol baştakiler Türkiyeye geleli baya bir zaman olmuş , hatta diyebilirim ki Boris Yeltsin dönemi falan olabilir Pazarcı arkadaş 2 kutusuna 1 tl verde parayı kurtaralım havasındaydı. Bende ikiletmedim hemen son kalanları toparladım.
Ortadakini hemen hemen 10 senedir jiletli usturamda kullandığım için kalitesini biliyordum. Ama bunları ilk kez ve makinede kullanıcam bakalım inşallah denilen kadar vardırlar.
Beyazına Pembesine çok takmayın. Hepsi aynı fabrikanın aynı jiletinden başka birşey değil. Beyaz da kullandım farkını göremedim (Normal beyaz olanlar platinum değil) ama ortadakinden stoğum var ortadaki çok memnun kaldığım jilettir. Memnun kalmayanlara ya sahtesi denk geliyordur ya da belki kötü üretilmiş bir seri vardır onlardan denk geliyor olabilir. Başka bir yerden başka bir kutu alıp deneyin.