13/02/2013, Saat: 02:09
(13/02/2013, Saat: 02:02)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13/02/2013, Saat: 00:47)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilgiler için çok teşekkürler. İlk defa gördüğüm bir alet. Kullananların yorumlarını merak etmekteyim.
Aklıma gelmişken yazayım, bu tip araçlara "makina" yerine "alet" demeliyiz. Çünkü bir nesnenin "makina" olabilmesi için, hareketli uzuvlarının olması gerekir. Bizim bu kullandığımız araçlar ise tanıma uymadığından "tıraş aleti" olarak nitelendirilmelidirler. Bir makina mühendisi adayı olarak bunu söylemem gerektiğini düşündüm, geçmişte benim de zaman zaman yaptığım bir hata bu çünkü.
Değerli meslektaş adayım, bu gidişle hiç bitmeyecek o okul.
Silo kapaklarının döndürülerek açılması nedeniyle bu bir alet değil "basit makina" dır.
Bu arada tamer26 arkadaşım, baba yadigarı hem de annenizden hediye, iki kere kıymetli, böyle şeyler insanın karşısına her zaman çıkmıyor. Babanızın siz daha doğmadan kullandığı makinayla tıraş olmanın keyfi paha biçilmez olsa gerek. Sizin adınıza sevindim.
psycho hocam çok teşekkür ediyorum, aynen öyle oldu. Baba yadigarı olması ayrı, annemden hediye olması çok çok ayrı dediğiniz gibi Yorumunuz için teşekkürler.
tamerkamisli.blogspot.com