24/06/2013, Saat: 10:14
Hocam ben sentetik en iyisidir gibi bir ifade kullamadim. Sadece sizin kullanmadiginiz bir fircayi da genellemenizi elestirdim. Kaldi ki benim artik porsuk fircasi kullanmama sebebim nacizane sevimli hayvanciklara uc kurusluk keyfim icin kiyamamamdir. Yoksa benim de pekala porsuk fircam vardi.
Lutfen herkesin de kendi dogrulari olabilecegini unutmayalim.
Lutfen herkesin de kendi dogrulari olabilecegini unutmayalim.
(24/06/2013, Saat: 09:54)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tamam da puchacz sen sentetik dışında hangi kıldan yapılmış hangi kalite fırçaları kullandın ki bundan başka bir şey kullanmıyorum diyorsun. Bence sen yanılıyorsun daha ufkunu genişletmeden.
Ne kalitede yapılırsa yapılsın sentetik doğalın yerini tutamıyor bunu her yerde özellikle de tıpta görüyoruz. Sentetik dediğimiz fırçalar naylondan imal. Bir naylonun organik bir kıldan daha iyi su tutmasını beklemek, onunla aynı fiziksel özelliklere sahip olmasını beklemek mümkün değil. Zaten sentetiklerin amacı aslını imite etmektir daha iyi olmak değil.
İkinci olarak mornetto porsuk kılı saç kısmı değil vücut kılı kısmıdır. Kalitesine göre hayvanın sırt, kuyruğa yakın kısmı ya da boğazının altındaki kıllardan yapılır. Bunlar hep yazıldı çizildi yanıltıcı olmayalım.