(23/09/2013, Saat: 13:10)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anladım öncelikle geçmiş olsun dilerim. Ben dünden Ankara-Gölbaşında 1 milyoncularda gördüm 5 TL idi tanesi. 2 tane alıyordum geri vazgeçtim, ustura kullanıyon napıcan stoklayıp dedim kendi kendime
(23/09/2013, Saat: 13:03)hayzen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ankara'da yaşıyorum , yorumlardan anladığım kadarıyla Ulus Alsancak Çarşısı'nda bulunabiliyormuş fakat şu an sağlık durumum sebebiyle bir süre evden çıkmaya müsait değilim maalesef.
Forumu tesadüfen gördüm ve ilgimi çekti.Açıkcası hayatımda tek sefer bile fırça ve değiştirilebilir jiletli tıraş bıçağı kullanmamış biri olarak (berber hariç) , ben de denemeye karar verdim.Kullanıp kullanamayacağımdan emin olamadığım için en ekonomik ve performanslı ürünler tercih sebebim.4 bıçaklı F****'da bile kendini kesmeyi becerebilen biri olarak pek umutlu değilim açıkcası.
Dün Jaguar 1071 fırça siparişi verdim , bugün de bunu almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
Spagetti Western seven biri olarak en özendiğim iki şeyden biridir ustura ile traş olmak.Diğeri de kamp ateşi başında tıraş kasesine benzer metal kaptan fasulye yemek.(sanırım aynı kaseyi hem yemek hem de tıraş için kullanıyorlar )
Ama ben bu sakarlıkla ustura kullanmaya kalkarsam iki günde kan kaybından giderim..
Soruma geri dönecek olursak iki makina arasındaki fark nedir acaba?Hangisini tercih etmeliyim?