@hayzen nanjie ve dapeng isimli ürünler için ayrı bir başlık açılmadı forumda galiba fakat adminin dediği gibi bu ürünler biraz kötü yani kötü derken bazıları jileti tutmuyor, bazılarının silo kapağı kırık geliyor ya da 2 kullanımda kırılıyor, tek kullanımda dahi üzerindeki metal boyası(mesela kafa metal değil ürünlerde) akıyor ve metal yerler anında pas tutuyor. Çok verimsiz ürünler.
Rimei için ise aynı şeylerin tam tersini söyleyebilirim çok başarılı bir ürün. Kafa gillette tech kopyası başarılı bir kaplaması ve başarılı bir fiyatı var.
Ben ilk defa iki çeşit orijinal rimei görüyorum (big roc, rimeiyi taklit ediyor onlardan bahsetmiyorum) aralarında bir fark göremedim kutuları orijinal rimei kutusu, Ankaradan aldığım rimei ile aralarında bir fark göremiyorum.
Rimei için ise aynı şeylerin tam tersini söyleyebilirim çok başarılı bir ürün. Kafa gillette tech kopyası başarılı bir kaplaması ve başarılı bir fiyatı var.
Ben ilk defa iki çeşit orijinal rimei görüyorum (big roc, rimeiyi taklit ediyor onlardan bahsetmiyorum) aralarında bir fark göremedim kutuları orijinal rimei kutusu, Ankaradan aldığım rimei ile aralarında bir fark göremiyorum.
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba