26/10/2013, Saat: 23:37
(26/10/2013, Saat: 23:17)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26/10/2013, Saat: 22:51)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26/10/2013, Saat: 21:55)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26/10/2013, Saat: 20:52)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26/10/2013, Saat: 20:01)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu aletlerin kaplama işini usta ellere teslim edin, ingilterede ve Amerika'da bu işte ustalasmis kişiler var.. koleksiyon sonu belli olmayan karanlık bir yol :-)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Evet ustat. Razoremporium u biliyorum bir tek. Biraz forumda ve diger forumlarda arastirma yapip nasil kaplama yaptirabilirim bakacagim. Buna rodyum bir kaplama yapip elden gecince canavar gibi olur Hala soktayim bu arada.
Cape Town antika pazarlarini arsinlarim bundan sonra, net Bir sey cikarsa yine yazicam.
Ne kadara mal olur bana kaplama isi onu dusunuyorum, antika pazarinda bir 10-15 TL ye kaplama yapsalardi bomba ustune bomba olurdu herhalde
Hedefimde Slim adjustable ve 195 var su an.
http://www.restoredrazors.com/mall/infop...estoration
bu web sayfasını tavsiye edebilirim. fiyatları da sitesinde var. Nikel üzerine Rodyum kaplatırsanız çok daha dayanıklı olur. kaplama için bit pazarında verdiğiniz ücretin 10 20 kat üzerine çıksanız bile elinizde muhteşem bir alet var.
Ustat cok tesekkurler. Burayi dusunebilirim, iyi oldu ogrendigim. (Mail attim simdi Dave'e)
Siz ne olur olmaz Cape Town'dan kayıtlı posta ile gönderin aleti Ingiltereye toggle bu iyi göz kulak olmak gerek..
Aynen patron. Dave'e siraladim bunlarin hepsini. Guney Afrika'dan mi gondereyim, Istanbul'a donunce mi gondereyim. Neyle , nasil. Kirk yilda bir bulmusum zaten