27/03/2014, Saat: 00:36
(26/03/2014, Saat: 15:14)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar
Ben RIMEI' ile Astra Yeşil takıp tıraş olurken hiç memnun kalmamıştım doğru dürüst almamıştı ve ben de jileti çıkarıp R41'e takmıştım aman Alalhım o da ne süper yakın bir tıraş. Bu sabah yine RIMEI+Astra yeşil olayıma girdim ve anladım ki RIMEI geniş açı istiyor. Yani 5 derece değil 30-35 derecede tutmanız lazım makineyi. Çünkü tasarımı gereği jileti iyice büküyor. Bu arada olumsuz bir yönü jiletle bar arasında köpük sıkışması ve tıkanma olabiliyor ama vidayı hafif açarak hemen temizleyebiliyorsunuz.
Ben bugün RIMEI ile çok konforlu ve yakın bir tıraş elde ettim bakalım fetaher gibi keskin jiletlerle nasıl tepki verecek.
Her DE ci de mutlaka bir RIMEI almalı ve bir geltirci ömür boyu RIMEI kullanabilir.
Merhaba, bende dün aldığım Ri-Mei'yi bugün deneme fırsatı buldum. Jilet olarak Yeşil Astra ile kullandım. Sakallarım sert fakat çok gür değil. Bende; 2 perde düz olarak tahrişsiz, kesiksiz ve yakın sayılabilecek konforlu bir tıraş verdi. Astra'yı ilk defa denedim bu arada. Daha önceleri, Tima marka Ri-Mei'nin imitasyonu bir makine kullanıyordum. Bu aletle olduğum tıraşlarda, tahriş ve hangi jileti takarsam takayım sakalı çekiştirir gibi kesiyordu. Rimei'de bu sorunu pek yaşamadım.
Rimei gerçekten ekonomik aletler arasında oldukça iyi bir performans veriyor. Denenmesi gerekir diye düşünüyorum.