Aslında Big-Roc diye bir makine aldım ve Derby Extra ile bir kez tıraş olmayı denedim. Yüzüm 6 yerden kesildi.. Aleti de fazla bastırmamıştım halbuki. Bunun sebebini ürünün kalitesizliğine bağlıyorum. Çünkü aletin bir tarafı diğer tarafına göre daha geniş. (Dikkatli bakınca gördüm) Ve sanırım sağdan sola dogru hafif bir yamukluk var. Ayrıca aletin kapağıda zor açılıyor. Makine yağıyla yağlamayı denedim pek işe yaramadı. Bu deneyimden sonra ucuz makinelerden korkmaya başladım. Wilkinson makineyi nette gördüm belki iyi tıraş ediyordur ama dizaynı işçiliği hiç hoşuma gitmedi. Simsiyah plastik bir makine. Öbürleri ne kadar güvenilir şıkbay yuma falan bilmem. Düzgün olanını bulana kadar belki 10 kutu alet açıp tek tek bakmam gerekir..
tradionalshaving co.uk'e baktım temin için ama stokta yok görünüyor. Nkdman denen yerden sipariş vereceğim.
Bu aspirin olayını bir deneyeyim.
Bu arada resimler için teşekkürler.
Saygılar.
Wilkinson'ı bence düşünün. Geleneksel tıraşa başlayacak biri için ilk makine olarak harika bir alet. Yaklaşık 4 ay kullandım. Dışı plastik ve hafif gibi bir izlenim bırakıyor ama kesinlikle öyle değil. Ağır bir alet (Türkiye'de satılan diğer ucuz markalara göre) ve çok yakın olmasa da rahat bir tıraş sunuyor. İlk kez başlayacaksanız kesinlikle önerilebilecek bir makine diyebilirim. Ben oldukça memnun kaldım.
tradionalshaving co.uk'e baktım temin için ama stokta yok görünüyor. Nkdman denen yerden sipariş vereceğim.
Bu aspirin olayını bir deneyeyim.
Bu arada resimler için teşekkürler.
Saygılar.
Wilkinson'ı bence düşünün. Geleneksel tıraşa başlayacak biri için ilk makine olarak harika bir alet. Yaklaşık 4 ay kullandım. Dışı plastik ve hafif gibi bir izlenim bırakıyor ama kesinlikle öyle değil. Ağır bir alet (Türkiye'de satılan diğer ucuz markalara göre) ve çok yakın olmasa da rahat bir tıraş sunuyor. İlk kez başlayacaksanız kesinlikle önerilebilecek bir makine diyebilirim. Ben oldukça memnun kaldım.