02/06/2014, Saat: 17:44
Sevgili ManChe
Artık salyangoz satıcılığından çıkıp muhalefet lideri olma yoluna doğru ilerliyorsunuz.Forumda kartuş kullananlarda tıraş tercihlerini bir bir açıklıyor.
Artık ''atma recep din kardeşiyiz'' tadında geçiştiremeyiz bu yükselişi size de Sayın mancho haklısınız deyip boynumuzu bükeceğiz
Artık salyangoz satıcılığından çıkıp muhalefet lideri olma yoluna doğru ilerliyorsunuz.Forumda kartuş kullananlarda tıraş tercihlerini bir bir açıklıyor.
Artık ''atma recep din kardeşiyiz'' tadında geçiştiremeyiz bu yükselişi size de Sayın mancho haklısınız deyip boynumuzu bükeceğiz
(02/06/2014, Saat: 17:17)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili İhtilaf üstadım,
Forumda Linguist üstat gibi (DE,Jiletli ustura, çelik ustura,dolmakalem,enfiye [dur fazla hızlı gittim son ikisinin konuyla ilgisi yok ] cambazı), Martin üstat gibi (sabun, jilet sihirbazı) bu işi bilenlerin gerçekten zaman harcayıp, defalarca tıraş olarak yaptığı incelemeler var.
Tabii ki tıraş işi kişiye özel ama ben ve birkaç kişi muhalefet edene kadar DE'ler füze, kartuşlar at arabası muamelesi görüyordu forumda.
Şimdi yukarıda saydığım ya da sayamadığım (kusura bakmasınlar, hepsine yürekten sevgiler) üstatların da değerlendirmeleriyle konu yerli yerine oturdu gibi