03/06/2014, Saat: 21:06
(03/06/2014, Saat: 20:57)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seiko kardeşim kendimi kötü hissettim sen böyle söyleyince. Yanlış yönlendirmiş gibi oldum Gilette 7 sarı paketi önerince lakin ben dahil bir çok kişi memnun bu aletten. Siz bir iki hafta alışma süresi verin kendinize ve cildinize olmazsa satarsınız daha agresif bir makine alırsınız. Nivea aftershave silver protect tavsiye edebilirim benim tahrislerimi 1 saatte geçiriyor. Geçmiş olsun dostum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, estagfurullah, ne demek. Sizinle ve sizin tavsiyenizle hic bir alakasi yok, kesinlikle. Diyorum ya, %90 sorun benim teknigimde (yani teknigimin olmamasinda), %10 da baska seyler. Tiras sonrasi Nivea Hassas ciltler icin losyon surdum, tahris azalmadi diye gumuslu antibacterial balsam surdum pesinden. Az sakinlesti. Ama gercekten, ileride ne yapacagimi bilmiyorum. Hatta agresif bir makina bile alsam, ayni problemi yasayacagimdan korkuyorum. Sonucta sakal yapim sıkı degil. Belki serttir, o baska, ama sıkı sayilmaz ve mantikken de89 ile idare etmem gerekir, hatta fazla bile kalir.