23/06/2014, Saat: 22:42
(23/06/2014, Saat: 21:46)gkhnkndy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen hocam. personeli ilgili ve güven veriyor. fiyat olarak da 5li paketlerde permasharp ve wilkinson 1.5 tl, astra yeşil ise 1 tl.. tabi bunlar tekli fiyatlar 100lü alımda sanırım daha uygundur..
bu arada bugün edwin jagger de89 (barley) makine sipiariş verdim, sanırım asıl kaliteyi ürün elime geçtiğinde anlayacağım
iyi akşamlar dilerim
Ben Ankara'dayım. Edwin Jagger siparişi vermeseniz burada bir bakayım Rimei makinaya sizin için diyecektim. Ama siz siparişi verdiyseniz Edwin Jagger varken başka bir makinaya -en azından uzun süre - ihtiyaç duymazsınız. Şimdiden güle güle kullanın diyorum, iyi seçim yapmışsınız.
Jiletler de dediğiniz gibi tekli paket olduğu için o fiyata gelmiş ama yine de iyi fiyatlar. Wilkinson 20 paket 100 jilet 20 TL Keskin ticarette! Paketi 50 kuruşa geliyor. Bir deneyin aldığınız üç çeşit jiletin hepsinden de ayrı ayrı memnun olan çok forum üyemiz var, en azından birinden -ve daha büyük ihtimalle üçünden de- memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.
Iyi akşamlar tekrar.
Sent from my iPad using Tapatalk