23/06/2014, Saat: 22:55
(23/06/2014, Saat: 22:42)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben Ankara'dayım. Edwin Jagger siparişi vermeseniz burada bir bakayım Rimei makinaya sizin için diyecektim. Ama siz siparişi verdiyseniz Edwin Jagger varken başka bir makinaya -en azından uzun süre - ihtiyaç duymazsınız. Şimdiden güle güle kullanın diyorum, iyi seçim yapmışsınız.
Jiletler de dediğiniz gibi tekli paket olduğu için o fiyata gelmiş ama yine de iyi fiyatlar. Wilkinson 20 paket 100 jilet 20 TL Keskin ticarette! Paketi 50 kuruşa geliyor. Bir deneyin aldığınız üç çeşit jiletin hepsinden de ayrı ayrı memnun olan çok forum üyemiz var, en azından birinden -ve daha büyük ihtimalle üçünden de- memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.
Iyi akşamlar tekrar.
Sent from my iPad using Tapatalk
Teşekkürler hocam.. açıkcası bugün bulsaydım alacaktım, siparişi vermiş olmama rağman ama sizin de dediğiniz gibi sanırım bir süre elime ulaşmasını bekleyip Edwin Jagger ile devam etmek mantıklı olabilir. şu anda elimdeki makine tima marka ve rimei'nin bundan çok çok iyi olduğunu söylüyorlar o yüzden merak etmiştim