(06/01/2015, Saat: 15:46)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Progress hakkında da gerek işçilik gerekse işlevsellik bakımından eleştiriler çok
İşçilik konusu kişiye göre değişiyor. Sarı ayar düğmesini beğenmeyenler; hatta karton ambalaj kutusunu bile beğenmeyen, "daha albenili olabilirdi" diyenler var. Halbuki kutudaki albeniye ne gerek var? Tıraş aletini alınca karton ambalaj kutusunu çöpe atmıyor muyuz?
Ben tıraş aletinin performansına bakarım. Merkur Progress de gayet performanslı, ayarlı olma özelliğiyle her ihtiyaca cevap verebilecek, tek tıraş aleti olarak kullanılabilecek türden bir alet.
Ben tıraş aletinin performansına bakarım. Merkur Progress de gayet performanslı, ayarlı olma özelliğiyle her ihtiyaca cevap verebilecek, tek tıraş aleti olarak kullanılabilecek türden bir alet.
Ayrıca tıraş ihtiyacını karşılayan, amacı yerine getiren, performansından memnun kalınan bir tıraş aleti edindikten sonra eğer koleksiyonculuk yapılmayacaksa aynı ihtiyacı karşılayan, benzer sonucu veren birden fazla tıraş aleti almayı da pek gerekli görmüyorum.