Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Etiketler tahminimden faha güzel olmuş, metal kaba da çok güzel yakışmış. Bence bundan daha iyisi zor olur. Gerçekten ellerinize sağlık. Gösterdiğiniz çaba takdire şayan. Ne kadar teşekkür etsek azdır.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 29
Konuları: 1
Emegi gecen herkese tesekkur ederim. Etiket cok guzel duruyor. Tiras olmak icin sabirsizlaniyorum.
SM-G720AX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(27/09/2015, Saat: 19:50)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben doldurdum yolladım. Her şey için tekrar tekrar Teşekkürler.
Komşum elinizde baya bir adres telefon arşivi oldu, forumun muhabere subayı oldunuz diyebilir miyiz
Giderek birikiyor. Geçen yılbaşı çekilişinden de var bir bölüm. Big Data'ya doğru yürüyoruz.
(27/09/2015, Saat: 19:58)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etiketler tahminimden faha güzel olmuş, metal kaba da çok güzel yakışmış. Bence bundan daha iyisi zor olur. Gerçekten ellerinize sağlık. Gösterdiğiniz çaba takdire şayan. Ne kadar teşekkür etsek azdır.
(27/09/2015, Saat: 20:02)sifyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emegi gecen herkese tesekkur ederim. Etiket cok guzel duruyor. Tiras olmak icin sabirsizlaniyorum.
SM-G720AX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederiz arkadaşlar. Etiketler için @Chinaski komşuma tekrar teşekkürler.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Bende doldurdum, etiket içinde teşekkür ederim chinaski.
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 639
Konuları: 2
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Umarız yeni projelerde olur.
LG-D802TR cihazımdan gönderildi
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
27/09/2015, Saat: 21:13
(Son Düzenleme: 27/09/2015, Saat: 21:15, Düzenleyen: btoprak.)
Çok güzel sonuçlandı, emeği geçen Cihankeskin, Chinaski ve diger tum arkadaslara teşekkür ederiz.
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Gerçekten çok güzel olmuş. Katkısı olan herkese teşekkürler.
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 144
Konuları: 1
Doldurdum, cok tesekkurler
Yorumları: 624
Konuları: 17
Etiket harika olmus elinize saglik.cihan bey organizasyon icinde tekrar tesekkurler.formu doldurdum ve sabirsizlikla bekliyorum.kargoyu pazartesi mi yapacaksiniz ?
Yorumları: 695
Konuları: 0
@cihankeskin ben de doldurdum formu, benimkisinin acelesi yok, 2 hafta şehir dışındayım. Bu vesileyle sana ve @Chinaski hocama tekrardan çok teşekkürler