18/05/2020, Saat: 22:49
Abi eline kalemine yüreğine sağlık ne güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim
Wolfman Lass BBS-1 Razor inceleme
|
18/05/2020, Saat: 22:49
Abi eline kalemine yüreğine sağlık ne güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim
Muhtesem bir makinaya, harika bir anlatım. Agzına klavyene saglık abi.
Ozlemişiz boyle guzel bilgi ve tecrube dolu konuları.
Tişikkirlir Sipirmin.
19/05/2020, Saat: 18:14
@Soner @dr_green @oguzkagan @-mali @AKadir @00serkan4300 @aobetin @tarkaner @onurcakmak @kiwi21 @CK89 @3.Perde @kral arthur @rating @Nazikas @mustbe
Komşularım emeğe saygı göstererek değerli yorumlarınız esirgemediğiniz için teşekkür ederim . Okuyan komşularıma da ayrı ayrı teşekkür ederim . Zaman ve fırsat oldukça inceleme yazmaktan sizleri de merak ettiğiniz ürünler hakkında bilgilendirmekten keyif alıyorum . Forumun genelinin seviyeli kişilerden oluşması ayrı bir güzellik . Sağlıkla kalın dostlar . İncelme sırasında BBS-1 konuştu bende onun söyledikleriniz yazdım komşular
20/05/2020, Saat: 01:40
Sanırım uzun zamandır böyle detaylı özenli güzel bir inceleme yazılmamıştı. Emeğinize sağlık @Nani Kuş üstadım . Resimlere baka baka dolabımdaki aletlerin hepsi gözüme bic metal miş gibi göründü
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp
20/05/2020, Saat: 01:48
(20/05/2020, Saat: 01:40)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım uzun zamandır böyle detaylı özenli güzel bir inceleme yazılmamıştı. Emeğinize sağlık @Nani Kuş üstadım . Resimlere baka baka dolabımdaki aletlerin hepsi gözüme bic metal miş gibi göründü @MetsGo Allah canını almaya fena güldürdün gene Bic metal ne ya Olurmu öyle hem sendeki ekipman da güzel araştırarak içine sinerek alıyorsun ve elimizdeki ürünleri sağlıkla güzel anılarla kullanalım .
20/05/2020, Saat: 03:49
Çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.. Bu aleti bulduğumuzda arabayla İzmir'e gidiyordum, alım işlemlerini halletmek için arabayı yolun kenarina çekmiştim işlemlerin ardinda da sizi aramıştım .. Epey hikayesi var bu aletin
GaRtBnX..... https://www.instagram.com/gartshobby/
20/05/2020, Saat: 16:25
Üstad naptın sen ya? Çıtayı Everest'e koymuşsun
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
20/05/2020, Saat: 18:54
20/05/2020, Saat: 21:03
(20/05/2020, Saat: 18:54)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx Burak hiç unuturmuyuz emeklerini . Epey bir telefon trafiği yaşayıp heyecanla gelişini bekledik @AKadir üstadı muhterem ile .hahaha Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
04/08/2020, Saat: 09:10
(20/05/2020, Saat: 21:03)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hahaha7 GaRtBnX..... https://www.instagram.com/gartshobby/ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|