Yorumları: 322
Konuları: 4
(15/11/2019, Saat: 15:57)tam karavana Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu -son jilet bükücülük- normal bir şey mi, tıraş olurken olumsuzluk(lar) yaratabilir mi komşular?
http://img178.imagevenue.com/img.php?ima..._82lo.JPEG
her iki tarafta da jileti bükme var.Bu şekilde kullanmayın
ege ile çapak vs varsa almayı deneyebilirsiniz.
başlıgı açıp resmini atın.
Yorumları: 22
Konuları: 1
(16/11/2019, Saat: 17:55)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: her iki tarafta da jileti bükme var.Bu şekilde kullanmayın
ege ile çapak vs varsa almayı deneyebilirsiniz.
başlıgı açıp resmini atın.
Biraz fazla kurcaladık, elimde kaldı en üst kısım yeni bir tane alacağım.
Bu arada Fuji'nin üst başlığını da takıp tıraş olunabiliyor. klasik Rimei tırasına göre biraz daha 'mild' bir tıraş çıktığını düşünüyorum.
Yorumları: 49
Konuları: 2
(15/11/2019, Saat: 15:57)tam karavana Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu -son jilet bükücülük- normal bir şey mi, tıraş olurken olumsuzluk(lar) yaratabilir mi komşular?
http://img178.imagevenue.com/img.php?ima..._82lo.JPEG
Normal değil, bende de rimei var ama bu şekilde jileti büktüğünü görmedim.
Yorumları: 121
Konuları: 2
Yumadan kaliteli kaplaması olduğu halde elim yinede yumaya gidiyor bence yuma daha konforlu
Yorumları: 88
Rimei ile nanji birebir aynı mi ?
Yorumları: 861
Konuları: 27
(17/02/2020, Saat: 15:39)Gungordum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yumadan kaliteli kaplaması olduğu halde elim yinede yumaya gidiyor bence yuma daha konforlu
Yuma'ya göre kaliteli bir işçiliği var ama Yuma'nın tıraşı daha yumuşak. Özellikle de pembe rapira ile denemenizi tavsiye ederim. Ama Rimei, jileti daha fazla hissettiren bir makina. Kenara koymayın derim Rimei'yi.
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 242
Seyahatlere giderken abileri götürmek istemediğim için geçen impadan temin ettim bir adet. Kutusu kendisi çok şaşırttı beni. Yuma kullandım ancan bu ondan çok daha iyi bir hissiyat verdi. Daha deneme imkanı bulamadım ama sadece seyahatlerimde kullanmayacağım gibi duruyor.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 861
Konuları: 27
(20/03/2020, Saat: 16:33)Dr.TomFord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seyahatlere giderken abileri götürmek istemediğim için geçen impadan temin ettim bir adet. Kutusu kendisi çok şaşırttı beni. Yuma kullandım ancan bu ondan çok daha iyi bir hissiyat verdi. Daha deneme imkanı bulamadım ama sadece seyahatlerimde kullanmayacağım gibi duruyor.
Kesinlikle tavsiye ederim, gerçekten güzel bir makina.
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 242
Hocam bu kadar sohbetten okuduklarımdan sonra ilk denememi seyahate bırakmayacağım, merak ettim doğrusu
Yorumları: 357
Konuları: 3
Komşular rimei orijinal alet alabileceğim netten yer varmı? Bunu gördüm ama ojinalmi bu bilmiyorum
https://www.modacar.com.tr/homecare-rime...asi-712068
Kartallar yüksekten uçar