Yorumları: 363
Konuları: 5
Pembe mavi siyah olanini denemem icin sagolsun candova hocam gondermisti.
İlk defa kullandim ve bu zamana kadar tecrube ettigim bircok jiletten cok daha fazla konforlu oldugunu dusunuyorum.
Cok keskin degil evet ama 2 perde se istedigim tirasi sifir tahris ile elde ettim. Demekki kendimce cok keskin jilet aramamam gerektigini anladim.
Tiras sonrasinda Speick aftershave kullandim ve sifir yanma. Genelde cok olmasada yanma hisserdim.
Acikcasi cok memnun kaldim.
10lu paketin ilk jiletiydi.
Paketlerden kör olanlarda cikabiliyor denmis. Hasir begenmisken bunu gormek icin tum paketi bitirene kadar kullanacagim.sonucu yaziyor olurum.
Bakalim standardi nasilmis.
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
(29/07/2015, Saat: 03:00)ferhat1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pembe mavi siyah olanini denemem icin sagolsun candova hocam gondermisti.
İlk defa kullandim ve bu zamana kadar tecrube ettigim bircok jiletten cok daha fazla konforlu oldugunu dusunuyorum.
Cok keskin degil evet ama 2 perde se istedigim tirasi sifir tahris ile elde ettim. Demekki kendimce cok keskin jilet aramamam gerektigini anladim.
Tiras sonrasinda Speick aftershave kullandim ve sifir yanma. Genelde cok olmasada yanma hisserdim.
Acikcasi cok memnun kaldim.
10lu paketin ilk jiletiydi.
Paketlerden kör olanlarda cikabiliyor denmis. Hasir begenmisken bunu gormek icin tum paketi bitirene kadar kullanacagim.sonucu yaziyor olurum.
Bakalim standardi nasilmis.
Standard Razor ile ben de bu kombinasyondan cok memnundum.
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Ben Standard Razor ile biraz daha keskin jiletlerden hoşlanıyorum sanırım.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 363
Konuları: 5
29/07/2015, Saat: 12:36
(Son Düzenleme: 29/07/2015, Saat: 12:37, Düzenleyen: ferhat1905.)
(29/07/2015, Saat: 09:55)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben Standard Razor ile biraz daha keskin jiletlerden hoşlanıyorum sanırım.
Aleksey hocam başka hangi jiletler ile uyumu iyiydi? Sonuçta benden daha uzun bir zamandır kullandın.
Cihan hocam sen hangi jiletler ile uyumunu beğeniyorsun?
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Ben şimdilik bir şey yazmayayım. Yeni yeni tecrübe ediyorum.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Tam bir fiyat performans ürünü.10'lu paketi 1.TL.Pek keskin sayılmaz ama öyle sıkıcı bir jilet de değil.
Konforu, keskinliğine göre daha iyidir denilebilir.Bana ne oldu bilmiyorum ama bunları hep Yeşil ve Mavi Astra ile kıyaslayasım geliyor.O zaman da Astra'lar tabi ki daha iyi
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 72
Konuları: 0
Bu jileti kullanabilenler için bir fiyat performans ürünü bence,keşke benim sakallarımıda kesebilse.Öyle sert sakallıda değilim ama şahsım adına zarar ürünü
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
09/12/2015, Saat: 17:21
(Son Düzenleme: 09/12/2015, Saat: 17:22, Düzenleyen: Saltuk.)
Bana denk gelen de sahte olabilir cunku aldigim paket rezaletti. Usturada bile kotuydu.bir paket daha deneyeyim madem boyle bir durum var.
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 398
Konuları: 12
Berberimde var bu jiletlerden,ense tıraşı için kullanıyorum rapiraları,bununla sakal almam demişti.Sakalı permasharp ile alır.