Yorumları: 159
Konuları: 3
Ifos 5 yildiz onayi olan ve Turkiyede satilan iki omega 3 markasi var bunlar; Efa ve Ocean bu iki markanin Omega 3 leri agir metal riski içermez. Bir de omega yag asitlerinden sadece omega 3 dışarıdan destek olarak duzenli alinmali. Omega 6 ve 9 gidalarda cok fazlaca bulunmakta ve omega 3 ile birlikte alınması omega 3 ün etkisini azaltmakta.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Sambucol kullanan var mı , tavsiye edermisiniz ?
Yorumları: 85
@ ihtilaf
sambulcol iyidir, beni grip çarptı mı kullanıyorum. Pastili var oda baya iyi, rahatlamayı hissediyorsunuz. Son dönemin flaş ürünü.
@koftemofte teşekkürler
Flaş ürün olduğu için merak ettim
Yorumları: 20
Konuları: 0
E vitamini olarak ne öneriyorsunuz spor yapanlar için e vitamini takviyesi tavsiye edilir. Bende fırsat buldukça koşu yapıyorum ve evimde ağırlık çalışıyorum. Birkez soyadan yapılan doğal e vitamini kullanmıştım açıkcası aşikar bir faydasını göremedim uzun süre mi kullanmak gerekiyor?
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
(02/10/2016, Saat: 01:56)Ibrahim34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: E vitamini olarak ne öneriyorsunuz spor yapanlar için e vitamini takviyesi tavsiye edilir. Bende fırsat buldukça koşu yapıyorum ve evimde ağırlık çalışıyorum. Birkez soyadan yapılan doğal e vitamini kullanmıştım açıkcası aşikar bir faydasını göremedim uzun süre mi kullanmak gerekiyor?
Merketlerde ayçiçeği çekirdeği içi var. Dikkatli tüketilirse işe yarar.
Daha iyisi kabak çekirdeği ama hangisi E vitamini açısından daha zengin bilemedim şimdi... Spor ve diyet yapıp kabak çekirdeği yemeyen varsa hemen bu yanlıştan dönsün
.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 270
Konuları: 2
bu milk thistle karaciğer yağlanmasına karşı iyi geliyor mu? veya başka tavsiye edebileceğiniz bi çözüm var mı?
Yorumları: 85
@ihtilaf üstad,
eşim ilaç düşmanı bir eczacı, sağolsun dükkana bu tip vitamin ve supplementler için gelen insanları genelde vazgeçirir. Ancak Sambucol hastalarından olumlu dönüş aldığı bir ürün. Yoksa bu tip jenerik ürünlerde akşam reklamı çıkıyor, sabah insanlar eczaneye geliyorlar ürün ismiyle reklam vs. çok etkili maalesef.
@bighillme ,
Orçun reyiz, şimdi kullandığınız supplementleri gördüm. Maşallah yok yok. En kısa zamanda eczanemize bekliyoruz. Birazda biz para kazanalım
(30/09/2016, Saat: 19:13)koftemofte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ ihtilaf
sambulcol iyidir, beni grip çarptı mı kullanıyorum. Pastili var oda baya iyi, rahatlamayı hissediyorsunuz. Son dönemin flaş ürünü.
@koftemofte
Üstad teşekkürler aklima yattı
Peki grip aşısı için ne düşünüyorsunuz
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
@koftemofte stoklarım biterbitmez oradayım
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi