Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Boşuna beklemeyin bir mucize olmazsa bayram öncesi gelmesi imkansız gibi bir şey. Benim Türkiye' ye giriş yapmış paketim gelemedi. Amerika' dan rekor hızda gelmişti halbuki. Bu arada fiyatından dolayı takılırsa şaşırmayın, şimdiden söylemesi.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 92
Konuları: 3
(17/09/2015, Saat: 00:43)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Boşuna beklemeyin bir mucize olmazsa bayram öncesi gelmesi imkansız gibi bir şey. Benim Türkiye' ye giriş yapmış paketim gelemedi. Amerika' dan rekor hızda gelmişti halbuki. Bu arada fiyatından dolayı takılırsa şaşırmayın, şimdiden söylemesi.
Çok moral verdin.Saol.
Gerçekçi ve tedbirliyimdir.
Yorumları: 92
Konuları: 3
7 eylülde alış veriş yaptım 8 eylülde kargoladılar.22 eylülde takipsiz olarak evime ulaştı.3 sterlin kargo ücreti ödedim.Sorunsuz alışveriş oldu.
İyi bayramdan önce gelmiş, hadi gözünüz aydın
.
Yorumları: 30
Konuları: 1
Arkadaşlar ts den 07/1/2016 tarihinde sipariş vermiş arkadaş fakat daha elimize ulaşmadı. Kargoyu takipsiz seçmiş o yüzden takipte edemiyoruz. Acaba ulaşır mı?Ts ye yazdım 21 iş günü içinde elinize ulaşmazsa yenisini göndeririz dedi.
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(26/07/2016, Saat: 21:42)ratapan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ts den 07/1/2016 tarihinde sipariş vermiş arkadaş fakat daha elimize ulaşmadı. Kargoyu takipsiz seçmiş o yüzden takipte edemiyoruz. Acaba ulaşır mı?Ts ye yazdım 21 iş günü içinde elinize ulaşmazsa yenisini göndeririz dedi.
5 Ağustos'a kadar bekleyin bence.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Teşekkür ederim @cihankeskin
Arkadaşlar ts'den verdiğim sipariş 22 iş günü oldu ve hala elime ulaşmadı.Bende ts'ye şu şekilde yazdım "hi. my order is last 22 working days in transit.my shipping adres is 100% correct. but im still waiting." yapmam gereken başka bi şey var mı acaba?
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
@ratapan komşum, şuan yok. Yapacağınız tek şey beklemek. Bir daha takipsiz kargo kullanmamanızı tavsiye ederim. Özellikle toplam bedel 75€ üzeriyse veya pakette kozmetik varsa gümrükte kalmıştır ve durumunu öğrenme şansınız da olmaz. Satıcı yenisini göndermek isterse fark ödeyerek takipli kargo isteyin.
https://instagram.com/buyukkotukurt/