Yorumları: 1,205
Konuları: 10
turuncu olandan aldım,kokladım ve tütün kolonyası gibi,tıraş olduktan sonra deneyeceğim ,umarım pişman olmam...Olursam satarım...
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 58
Konuları: 3
(12/11/2015, Saat: 19:00)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @simofle
dostum bende aynı sekilde sizin gibi orada denedim. Aynen bana da agır gelmisti. Ama dayanamadım soyledim daha sonra bir adet. Yuze surunce orada elinize bileginize denediginiz gibi kesinlikle olmuyor. Yuzde cok farklı bir koku veriyor.
O denemeyi bende yapmıstım ve yanılmıstım paylasmak istedim komsu. saygılar
Tesekkur ederim bu bilgi için.
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Floid Vigoroso, İspanyol olanından kullandım bugün.Şu an itibariyle tıraşın üzerinden 3 saatten fazla geçti.Kokusu hala duruyor.
Sürüldüğü anda ki yatıştırıcı etkisi mükemmel.İlk an da kokusu çok ağır gelebilir ama sonrasında yüksek notalar hemen uzaklaşıyor.Daha sakin ve dingin bir hava alıyor.Yatıştırıcılık olarak da sanki after shave cologne değil de balsam sürüyormuşsunuz gibi bir etkisi var.Ben çok beğendim.İlk beşime direk giriş yaptı
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 776
Konuları: 8
Bende 1 numara @koolandgang komşum
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
(19/11/2015, Saat: 13:24)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende 1 numara @koolandgang komşum
Açıkçası bende de öyle bir izlenim bıraktı ama.Daha bir kere kullandım.Diğer tarafta yıllarımı geçirdiğim ağır toplar var.
Ben pek after shave kullanan birisi değiliz.Daha ziyade balm seviyorum ama, bu balm mıdır ? kolonya mıdır ? belli değil
Arada bir yüzüme elliyorum, hala o pamuksu etki devam ediyor
İçinde pudra filan var kesin.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 335
Konuları: 7
05/05/2016, Saat: 04:06
(Son Düzenleme: 05/05/2016, Saat: 04:07, Düzenleyen: inter.)
Tutun kolonyasi gibi ama mentol olayi dehset(vigoroso icin yaziyorum) guzel yuzunuze bir sure meleklerle ozel bakim yapiliyormus hissi ve serinligi veriyor insana.Koku olarak begenmeyen olabilir ama bakim isini layikiyla yerine getiriyor
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 335
Konuları: 7
Diger versiyonlarini kullanan var mi acaba bu markanin after shave losyonlarinin onlari merak ediyorum
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 200
Konuları: 2
06/02/2019, Saat: 13:16
(Son Düzenleme: 06/02/2019, Saat: 13:17, Düzenleyen: AltKapalı.)
Floid losyon almak istiyorum,bu losyonu buzdobina koyarsam herhangi bir bozulma olurmu
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
06/02/2019, Saat: 13:33
(Son Düzenleme: 06/02/2019, Saat: 13:33, Düzenleyen: dikdik_s.)
(06/02/2019, Saat: 13:16)AltKapalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Floid losyon almak istiyorum,bu losyonu buzdobina koyarsam herhangi bir bozulma olurmu
Buzdolabına gerek yok, karanlık bir dolap/raf icinde istediginiz kadar tutabilirsiniz hicbirsey olmaz.
Yorumları: 200
Konuları: 2
(06/02/2019, Saat: 13:33)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buzdolabına gerek yok, karanlık bir dolap/raf icinde istediginiz kadar tutabilirsiniz hicbirsey olmaz.
Teşekkürler cevap için
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!