Yorumları: 1,201
Konuları: 21
Duşun hemen sonrası tıraş oluyorum. Geçen gün duş kabinine ayna koydum. Henüz denemedim ama duş + tıraş + duş nasıl olacak merak ediyorum.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 595
Konuları: 9
Gecenlerde tam 1 saat banyoda kaldim, harika bir sicak dus icin. 1 saat sonrasi bir tiras oldum, acaip tahris. Hem de en kralindan
Dustaki o uzun sureden sonra cildim resmen pamuga dondu ki, tahris yasamam da gayet normaldi. Demek ki, dusun suresini ve su sicakligini da
abartmamak lazim
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(14/12/2015, Saat: 16:06)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Duşun hemen sonrası tıraş oluyorum. Geçen gün duş kabinine ayna koydum. Henüz denemedim ama duş + tıraş + duş nasıl olacak merak ediyorum.
Çok geç gelen bir soru ama denediniz mi bunu komşum? Bir daha konuşulmamış bu başlık altında..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 207
Konuları: 3
Ben duştan hemen önce tıraş olduğumda daha çok batıkla karşılaşıyorum. Belki de sıcak suyla cildin rahatlaması, porların gevşetmesinden kaynaklanıyor.
Yorumları: 288
Konuları: 7
Once tras sonra dus bende de...
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
(18/06/2019, Saat: 01:44)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok geç gelen bir soru ama denediniz mi bunu komşum? Bir daha konuşulmamış bu başlık altında..
Denemedim komşum, duş sonrası bir kahve ve ardından tıraş şeklinde devam ediyorum.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Ben de genellikle önce duş sonra tıraş yöntemini uyguluyorum
So far so good..
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(18/06/2019, Saat: 10:51)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de genellikle önce duş sonra tıraş yöntemini uyguluyorum
İlk başlarda duştan önce daha verimli sonuç alıyordum ama zamanla tam tersi oldu bu durum bende..
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
Canım hangisini çekerse.
Güzel kokulu bir ürün kullanacaksam genelde duş sonrası. Kokusunu çok da sevmediğim ürün kullanacaksam duştan sonra genellikle.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Yaz döneminin girmesi ile her sabah duş alıyorum, tabi kombiyi açmadan, bu sırada fırça suda bekliyor ben duştan çıktığımda hazır olmuş oluyor, su çok soğuk değil normal duş alınabilecek seviyede. Soğuk su ile tıraş herzaman tahrişi azaltır. Duşta benim için bir nevi ön hazırlık oluyor.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...