Yorumları: 1,479
Konuları: 43
Ben kısa sap tıraş aleti tercih ediyorum. Yuma, Merkur 41C, Progress, 34C. Uzun saplı modeller manevra seçeneklerini sınırlıyor
özellikle sol elde.
Örneğin uzun saplı bir tıraş aleti ile fotoğraftaki tutuş ile boyun altını alamazsınız, uçtan tutuş şekli olduğu için denge bozulur
Tabii bu şekilde tutmazsanız sorun yok. Çok seçenek var.
Yorumları: 46
Konuları: 1
Saltuk
Starex
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 20
Konuları: 0
barley ve Progress arasında kalan ben progress e daha sıcak bakmaya başladım
"Doğa böyle işliyor; gücün kadar varsın, talep ettiğin kadar varsın."
Yorumları: 455
Konuları: 12
uzun bir suredir kullandigim kisa sap progresim ile gecen gun ilk problemi bir aylik sakallari tras etmeye calisdigimda yasadim.5 ayarda sol favoriden ilk cekisde bir tarafi,ikincide ise diger tarafi tikandi.procut ustura ile tamamladim trasi.
(02/02/2016, Saat: 02:35)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: uzun bir suredir kullandigim kisa sap progresim ile gecen gun ilk problemi bir aylik sakallari tras etmeye calisdigimda yasadim.5 ayarda sol favoriden ilk cekisde bir tarafi,ikincide ise diger tarafi tikandi.procut ustura ile tamamladim trasi.
Neye bağlıyorsun üstad tıkanmayı, mekanizmada sorun yoktur umarım, sabun kaynaklı olabilir mi
Yorumları: 219
Konuları: 2
02/02/2016, Saat: 11:42
(Son Düzenleme: 02/02/2016, Saat: 11:42, Düzenleyen: kerimovic.)
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
(02/02/2016, Saat: 02:35)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: uzun bir suredir kullandigim kisa sap progresim ile gecen gun ilk problemi bir aylik sakallari tras etmeye calisdigimda yasadim.5 ayarda sol favoriden ilk cekisde bir tarafi,ikincide ise diger tarafi tikandi.procut ustura ile tamamladim trasi.
(02/02/2016, Saat: 11:39)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neye bağlıyorsun üstad tıkanmayı, mekanizmada sorun yoktur umarım, sabun kaynaklı olabilir mi
Üstadlarım, Progress'i bilmiyorum ama herhangi bir DE tıraş aletinin 1 aylık sakalda tıkanma yapması zaten normal değil mi? Kusura bakmayın bu konuda biraz cahilim çünkü hiç bu kadar süre tıraş olmadığım bir dönem olmadı. En fazla birkaç gündür, o da tatillerde.
(02/02/2016, Saat: 11:48)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlarım, Progress'i bilmiyorum ama herhangi bir DE tıraş aletinin 1 aylık sakalda tıkanma yapması zaten normal değil mi? Kusura bakmayın bu konuda biraz cahilim çünkü hiç bu kadar süre tıraş olmadığım bir dönem olmadı. En fazla birkaç gündür, o da tatillerde.
Progress ve futur kafalarının tasarım olarak köpük ile birlikte kesilen sakalların dolacağı alan oldukça geniş hacimli tutulmuş ki bu da daha rahat bir tıraş sağlıyor. Ayar yüksek olunca açıklık daha da artıyor doğal olarak. Burada bahsedilen tıkanma sorunu sanırım atık kılların tıraş aletinden uzaklaştırılamaması sorunu, yani suya daldırma, musluk altına tutma, haşlama
gibi yöntemlerle sonuç alınamamış.
1 aylık sakalı usturadan başkası paklar mı, o da ayrı bir konu
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Progress uzun ve kısa sapa sahip olan arkadaşlarımız Barley R-89 ile yana yana fotolarını koyabilirim rica etsem . Mümkünse kumpas yada cetvelle ölçümlerini de paylaşırlarsa yardımcı olurlar .