Yorumları: 4,215
Konuları: 119
3 orjınal 1 rus replıka aynısından elımde olmasaydı kımseye kaptırmazdım
hayırlı olsun hocam
cok memnun kalacaksınız super fıyatdan aldınız
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(14/06/2012, Saat: 01:42)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 orjınal 1 rus replıka aynısından elımde olmasaydı kımseye kaptırmazdım
hayırlı olsun hocam
teşekkürler,eksik tıraş aletimi bulmuş gibi hissettim hem tto hemde ayarlı istiyordum.şimdi bu arkadaşa bir ikiz bulmak lazım, kısmet
(14/06/2012, Saat: 01:54)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (14/06/2012, Saat: 01:42)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 orjınal 1 rus replıka aynısından elımde olmasaydı kımseye kaptırmazdım
hayırlı olsun hocam
teşekkürler,eksik tıraş aletimi bulmuş gibi hissettim hem tto hemde ayarlı istiyordum.şimdi bu arkadaşa bir ikiz bulmak lazım, kısmet
sadece sizin degil herkesin eksiği adjustable bir gillette
olmazsa olmaz
o varsa gerisi teferruat
onca aletim var gunluk aletim bunlar
daha iyisini bulunca degistireceğim diyorum
ama olmuyor
daha iyisi henuz karşıma çıkmadı
o yıllarda yaşasaydım gillette ne yapsa alırdım.o dönemi sindire sindire yaşardım.zaman daha yavaş , insanların yüzleri daha parlak ve jiletletler daha keskindi
Yorumları: 25
Konuları: 1
herkese merhabalar.ben de ebayden Gillette Adjustable Black modelinden aldım.fakat kullanmaya çekiniyorum.zefiran solüsyonunun içinde beklettim.yine de tam olarak steril olduğundan emin olamıyorum.acaba diyorum bu aleti düdüklü tencerede 5-10 dak. buharda bekletsem,alet boşa çıkarmı? yardımcı olursanız sevinirim.
(14/06/2012, Saat: 02:08)ahpaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese merhabalar.ben de ebayden Gillette Adjustable Black modelinden aldım.fakat kullanmaya çekiniyorum.zefiran solüsyonunun içinde beklettim.yine de tam olarak steril olduğundan emin olamıyorum.acaba diyorum bu aleti düdüklü tencerede 5-10 dak. buharda bekletsem,alet boşa çıkarmı? yardımcı olursanız sevinirim.
plastik aksam kendini kaybedecektir
sonucta duduklu tencere = buhar
buhar = 100 derece ustunde sıcaklık
ben olsam yapmazdım
bırkez buharda fatboy kutusu erttım ben yandım
kımse yanmasın
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
(14/06/2012, Saat: 01:22)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (13/06/2012, Saat: 23:17)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Söyledik paylaşımda bulunduk alanda aldım der canım gizlimiz saklımız yok
selam, sahibinden.com sitesinde bir hata yoksa ben aldım.tam şifre girerken ürün satıldı falan yazdı site ama sonra ben aldım. eggman üstadıma ve mcorco üstadıma teşekkürler.
Üstadlık bir yanımız yok hocam
Güzel fiyata aldınız hayırlı olsun
Keyifli tıraşlar.
Yorumları: 543
Konuları: 9
Dün kartımın kesim günüydü. Sabahı bekledim ama bana kısmet olmamış. Hayırlı olsun. Ben de şimdi Barley sipariş ettim.
3017 - Proraso Yeşil Sabun (20.01.2016 - 13.07.2016)
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(14/06/2012, Saat: 02:08)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o yıllarda yaşasaydım gillette ne yapsa alırdım.o dönemi sindire sindire yaşardım.zaman daha yavaş , insanların yüzleri daha parlak ve jiletletler daha keskindi
bakiniz ediz hun filmleri eski halit kivanc orhan boran programlari.
gecen hafta ediz hun'un konferansindaydim adam hala eskisi gibi