Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Gillette Aristocrat konusunu aradım ama bulamadım maalesef. British versiyonu ile ilgilenilmiş bolca ama, US ilgi çekmemiş. Oysa bu sarışın bomba da, en az soğuk İngiliz güzeli kadar ilgiye layık kanaatindeyim.
Neyse bize nasipmiş, o açıdan bakalım
Fotoğraf bizimkine ait değil. Netten buldum. Ama yakın zamanda bizimki de arz-ı endam eder burada.
Aristocrat'ı alalı çok oldu ama araya o kadar yeni alet girdi ki kısmet bugüneymiş. Özellikle 3 günlük sakalla bir giriş yapmak istememin de bunda etkisi yok değil. Genelde mild olarak anılan Gillette serilerini zorlamak hoşuma gidiyor. Skalada ki yeri nasıldır bilmiyorum ama Aristocrat iki perde de hoş bir tıraş verdi. Mild demek, pek kolay değil. Birkaç günlük sakal da bu sonucu verebiliyorsa, gündelik olarak da rahatlıkla kullanılabilir kanaatindeyim. Kısacası, sevdim sarışın bombayı
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Mini inceleme icin tesekkurler. Makina da yanıyor ama, nice guzel tıraşlar gecirmeniz dilegiyle.
Yorumları: 1,289
Konuları: 3
Üstad Sizin fotolarınız ile görmek için sabırsızlanıyorum
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.facebook.com/KariaBrushWorks
@dikdik_s Teşekkür ederim
@crionics Teşekkür ederim. Bu aralar nedense sarışınlara bir eğilimim oldu
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@koolandgang hocam çok güzel güle güle kullanın sıhhatler olsun.
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
Komşum, alet çok güzel ama sizin fotoğrafların yanında bu sönük kalmış. Gerçi sizin fotolarda iştahımızı kabartabilir
Keyifli tıraşlar.
@Nani Kuş Teşekkür ederim
@msakalli Teşekkür ederim. Alet gerçekten yakışıklı. Albenisi var zaten, benim fotoğrafların da buna katkısı olabiliyorsa, ne mutlu bana
Yorumları: 658
Konuları: 27
17/04/2017, Saat: 19:00
(Son Düzenleme: 17/04/2017, Saat: 19:01, Düzenleyen: SumNauta.)
(11/04/2016, Saat: 12:15)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Gillette Aristocrat konusunu aradım ama bulamadım maalesef. British versiyonu ile ilgilenilmiş bolca ama, US ilgi çekmemiş. Oysa bu sarışın bomba da, en az soğuk İngiliz güzeli kadar ilgiye layık kanaatindeyim.
Neyse bize nasipmiş, o açıdan bakalım
Fotoğraf bizimkine ait değil. Netten buldum. Ama yakın zamanda bizimki de arz-ı endam eder burada.
Aristocrat'ı alalı çok oldu ama araya o kadar yeni alet girdi ki kısmet bugüneymiş. Özellikle 3 günlük sakalla bir giriş yapmak istememin de bunda etkisi yok değil. Genelde mild olarak anılan Gillette serilerini zorlamak hoşuma gidiyor. Skalada ki yeri nasıldır bilmiyorum ama Aristocrat iki perde de hoş bir tıraş verdi. Mild demek, pek kolay değil. Birkaç günlük sakal da bu sonucu verebiliyorsa, gündelik olarak da rahatlıkla kullanılabilir kanaatindeyim. Kısacası, sevdim sarışın bombayı
Çok güzel bir makine, keyifle uzun yıllar kullanın.
Ben de Gillette Fatboy'u edindikten sonra bir Aristocrat edinme öncesi Aristocrat'lar hakkında okumaya başladım.
Her ne kadar İngiliz yapımı Aristocrat'lar bir ilgi odağı olsa da Amerikan yapımlarının bu harika sarı renkli görünüşlerini daha çok sevdim ben, sanırım ben de böyle bir Aristocrat edineceğim.
Sent from my iPad using Tapatalk
(17/04/2017, Saat: 19:00)SumNauta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel bir makine, keyifle uzun yıllar kullanın.
Ben de Gillette Fatboy'u edindikten sonra bir Aristocrat edinme öncesi Aristocrat'lar hakkında okumaya başladım.
Her ne kadar İngiliz yapımı Aristocrat'lar bir ilgi odağı olsa da Amerikan yapımlarının bu harika sarı renkli görünüşlerini daha çok sevdim ben, sanırım ben de böyle bir Aristocrat edineceğim.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sevgili Komşum,
Geçen hafta (bu aralar akıyor maaşAllah ) elime inanılmaz bir British Aristocrat 66 düştü. Temizliğini filan yaptım.
Bu sabah 3 günlük sakalla ilk tıraşımı oldum. Şöyle diyeyim; Bu konuda ki yakışıklıyı, her türlü döver
Bence ikisini de edinin. Yok birini alacağım derseniz, British tavsiye olunur.
Yorumları: 204
Konuları: 1
Harika ötesi bir şey. Komşular iyi günler de kullanın.
|