Yorumları: 876
Konuları: 7
Ben de çok zevkle okudum. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Benim de elimde 37, 39 ve Maggard slant var. Bu bahaneyle daha jiletlemedigim 37c'yi çıkardım, ilk trasimi hevesle bekliyorum.
SeckinB
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
İncelemeniz için teşekkürler. Çok bilgilendirici ve güzel olmuş. Emeğinize sağlık.
Yorumları: 530
Konuları: 5
14/11/2017, Saat: 23:53
(Son Düzenleme: 14/11/2017, Saat: 23:56, Düzenleyen: SKYBRAVE.)
@ahraz Caner komutanım incelemenizi keyifle okudum. Emeğinize sağlık. Benim gibi slant aletler hakkında yeterince bilgisi olmayan ve bu aletleri merak edenler için rehber gibi olmuş. Artık kolay kolay tıraş aleti almam diyordum ama aklımı çeldiniz. Gerçekten incelemesini yaptığınız slant aletler bu kadar keyifli ve yakın bir tıraş veriyor mu? Slim gibi Progress gibi aletlerle kıyaslama yapabilir misiniz?
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@ahraz
Ustad bu harika inceleme degerlendirmelerin ustune kaymak olsun, hepsinin soyle toplu fotolarını isterik. Dusunenler merak edenler malları gorsun, balık tezgahı formatında
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Altısı bir arada
Soldan sağa DLC ve Maggard
ATT S1 ve X3
Phoenix ve 39C
Bulmaca çözerken
Dostlar haklısınız,Altı İnceleme yapıp toplu resim paylaşmamak olmazdı
İncelemede belirttim ama yinelemekte fayda var.Slantların kesim hissiyatı hiçbir DE ile benzer değil,agresiflik Progress 4-5 ayar diyebilirim ama kesim hissiyatı farklı.İncelemeye konu olan ilk 39C ile başladım tıraşa,”Allah Allah” diye başladım,”Nası yani?” diye bitirdim.
Hepsinin teker teker Progress 5nci ayar ile resimleri
Progress 5-39C
Progress 5-ATT S1
Progress 5-Maggard
Progress 5-DLC
Progress 5-X3
Progress 5-Phoenix
Bu muhteşem görsel şöleni umarım beğenirsiniz.Kusurumuz olduysa affola.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Kıymetli Üstadlar,komşular;
Biraz önce bir arkadaşımızın sorusu üzerine benim incelemede belirtme ihtiyacı duymadığım bir konuyu açıklama ihtiyacı hasıl oldu.İkon X3 ‘ün iki tarafının farklı kesimleri olup olmadığına dair bir soru aldım.Yabancı siteler başta olmak üzere böyle bir inanış var,bunun temel nedeni de X3’ün iki taraf tarak sayılarının birbirinden farklı olması.Bknz.
Bu taraf 15 tarak
Diğer tarafta ise 10 tarak var.Şahsen ben zaten yumuşak kesimi olan bu alette bir taraf agresif,diğer taraf mild diyebilecek kadar bir geri bildirim almadım.Ayrıca bu taraf mild burayla ya da burası agresif burayla tıraş olayım diyen bir insan da değilim.5 tarak birşey farkettirir mi emin değilim,en azından ben böyle bir duyguya kapılmadım.Eğer almayı düşünürseniz bir taraf mild,bir taraf agresif diye değil de yumuşacık bir kesimi efektif bir alet diye alın.Emin olun,pişman olmazsınız.
bir yıl daha bitiyor
insan yaşlanırken?
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Caner kardesim, fotolar ile tam taclandı konu. Ellerine klavyene saglık tekrar.
Bu X3 un farklı tarafları oldugunu sanırım aperion komsum telefonda sormustu bana bir konusmamız arasında, bende ilk kez o zaman duymustum bu mevzuyu. Kullanım sırasında bende hicbir fark goremedim. Son yorumuna tamamen katılıyorum.
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
Süper inceleme olmuş
Hangi resime bakacağımı şaşırdım
Elinize sağlık...
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 600
Konuları: 5
Ben açık tarak slant istiyorum
Usturaya yakın bir şey olur herhalde.
Bendeki 37 ' de jilet oturma sorunu var ...
Param olsa da ben alsam
@protti
bir yıl daha bitiyor
insan yaşlanırken?