Yorumları: 1,104
Konuları: 1
(14/12/2017, Saat: 13:51)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Samet Kardesim hayırlı olsun. Cok sevindim bulduguna.
Sap ın altından, uzun donem saklarken de ust ortasına vida yerlerine bir damla yag sıkarsan mekanizmasını 1-2 kere ac kapa yaparsan senelerce bakımlı tutabilirsin suanki gibi.
Ayarını kapaklar acıkken yapın yapacaksanız, sonra kapaklarını kapayın. Oyle onerirler.
Tekrar hayırlı olsun.
Not: Rakamları silinen olursa bunun boyasını bulduydum merak eden olursa buradan hobicilerden temin ediliyor, bi yerlerde paylasmıstım forumda ama isteyen olursa bulur yine paylasırım.
@Samet hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
@dikdik_s üstadım boya hakkında bilgi isterizzz, selamlar saygılar güzel İzmir'e...
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 655
Konuları: 6
Çok teşekkür ederim güzel dostlar, üstadlar dahada iyileri sizlerin olsun(vardırda zaten

)
@pilotic komşum birşey yapmadım parlatmak için olduğu hâli yeterli ama parlak olaymış iyiymiş diyeyim
@dikdik_s ağabey kullanımını seversem sürekli elimin altında olur, saklama ihtiyacı doğarsa tavsiyen aklımda, teşekkür ederim.
Yorumları: 600
Konuları: 5
Güle güle keyifle kullan
(14/12/2017, Saat: 23:05)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle keyifle kullan 
Sağol komşum, daha iyisi sizin olsun
Yorumları: 13
(14/06/2012, Saat: 01:54)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler,eksik tıraş aletimi bulmuş gibi hissettim hem tto hemde ayarlı istiyordum.şimdi bu arkadaşa bir ikiz bulmak lazım, kısmet 
hocam burda kasttettiğiniz tto ne demek oluyor detaylı bilgi verebilirmisiniz. teşekkürler
Yorumları: 822
Konuları: 3
15/12/2017, Saat: 09:10
(Son Düzenleme: 15/12/2017, Saat: 09:13, Düzenleyen: EskUyeMhmt_G.)
(15/12/2017, Saat: 05:14)turkrazor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam burda kasttettiğiniz tto ne demek oluyor detaylı bilgi verebilirmisiniz. teşekkürler
Aşağıda belitilen linkte TTO ve diğer terimlerin açıklamalarını bulabilirsiniz.
@dikdik_s Üstada bu güzel paylaşımı için teşekkür ederiz.
Keyifli traşlarınız olsun.
Tıras Terimleri - Kısaltmalar
https://r.tapatalk.com/shareLink?share_f...are_type=t
Yorumları: 385
Konuları: 4
@Samet komşum iyi günlerde keyifle kullanın.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Ne demek komsum okuyup arastırıp buldugunuz icin ben tesekkur ederim.
Saygılar.
Yorumları: 13
Çok teşekkür ederim herşey için saolun
Inviato dal mio SM-G903F utilizzando Tapatalk
@kalantorxl komşum sağolun, sizlerede keyifli tıraşlar dilerim. Bu BB yide alınca şunu iyice farkettimki beni fırçalar daha çok mutlu ediyor, üç fırçamıda ilk aldığımda on gün yanımda gezdirirdim, arasırada alıp oynarım ama aletlere karşı bu sempatim yok, demirin yüzü hep soğuk