Yorumları: 334
Konuları: 4
@pilotic komşum günü cuma günü 4. Ayarda olmuştum çok sorun olmamıştı çok az gırtlak bölgesi kızarıklık vardı ondan da kurtulamıyorum
Cumartesi günü önemli görüşmem olduğu için 2. Ve 1. Ayarda oldum.
Pazar günü 5. Ayarda olduğumda kızarıklık fazlaca oldu. Ve şunu da belirteyim her defasında sıfır perma kullandım atmadım tabi tekrar kullanacağım
6. Ayarı hiç açamadım daha. Benim sakallarıma 3. Ayardan sonrasına gerek olmadığına karar verdim. Daha önce Çin malı futur kullanıyordum bana daha mild geldi o.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 629
Konuları: 12
@bekvural Perma-Sharp çok konforlu bir jilet değil. Son dönem farklı zamanlarda iki Perma-Sharp denedim. İkisinde de ikinci tıraşta birincisinden daha başarılı sonuç verdi. Hatta ikincisinde tavsiye üzerine ilk tıraştan önce bayağı bir kayışladım jileti ama o da kar etmedi. Yine rahatsız etti, fakat ikinci tıraşta çok daha iyiydi.
Yorumları: 334
Konuları: 4
14/12/2017, Saat: 14:16
(Son Düzenleme: 15/12/2017, Saat: 12:56, Düzenleyen: bekvural.)
@pilotic komşum şu an elimde 1 defa kullanılmış 10 tane felan var ikişer defa daha kullanırım her birini. Zaten polsilver aldım ona geçecem de denemeyi perma ile yapmak istemiştim.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 50
Konuları: 1
Progress'im geldi. Bakalım akşam ilk denememi yapacağım. Şimdiden çok merak ediyorum.
Yorumları: 822
Konuları: 3
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Geçmiş yıllarda birkaç denemem olmuştu geleneksel traşa başlama anlamında. Ciddi olarak son girişimimde Geltir tavsiyesiyle bu aleti satın aldım. Ayarlı olması sayesinde mild-agresif traş deneyimlerini tek bir aletle yaşamanız mümkün olacaktır.
Keyifli traşlarınız olsun.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Hep yazarım yine yazayım. Progress candır. Bir omur gecer.
Yorumları: 1,125
Konuları: 29
Bir kisa liste yap deseler, progress ilk 5 imde yer alir.
Yorumları: 506
Konuları: 17
Benim EJ89 dan sonra ilgimi çeken iki makine var. Biri progress biri de ikon. Biraz daha tecrübe kazandığımda 3. ve 4. makinem onlar olacaklar muhtemelen
Yorumları: 50
Konuları: 1
(16/12/2017, Saat: 14:00)Sonmezturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Progress'im geldi. Bakalım akşam ilk denememi yapacağım. Şimdiden çok merak ediyorum.
Sanırım feather jilet progressle birleşince fena bişey çıkıyor ortaya. Progressle kullanabileceğim daha konforlu bir jilet lazım bana. Öneriniz nedir?
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
(17/12/2017, Saat: 12:42)Sonmezturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım feather jilet progressle birleşince fena bişey çıkıyor ortaya. Progressle kullanabileceğim daha konforlu bir jilet lazım bana. Öneriniz nedir?
Personna platinium
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?