Yorumları: 4,215
Konuları: 119
en yeni yeni aletler bile
antikaların yanında oldukça yetersiz kalitesiz ve işlevsellikden uzak kalıyor
sizi gayet iyi anlıyorum
futur dışında bende almadım pek almaya niyetimde yok
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(02/07/2012, Saat: 00:02)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: en yeni yeni aletler bile
sizi gayet iyi anlıyorum
TTO buyuk nimet valla hocam. Hic usenmem parcali aletlere jilet yuklemelten ama ttolara bir cirpida koyunca jileti cok kolay oluyor
Yeni aletlerden en cok sevdigim kendine has karakteri olan yeni R41. Cok kullanilacak birsey degil belki ama o yakinlik hissi baska birsey her alet guzel ama R41 alinmali bence tavsiye ederim hocam
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
emir çok şanslısın.... elime geçme sakın
.... gıcık oldum sana
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
ya ben ne yapayım benim gerçekten komşum
3-4 sokak var aramızda
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
89 kafalar dışında para vermeye değer yeni alet yok,gillette aletleri hem TTO hemde ayarlı,dengesi ve kalitesi de cabası,hala bulunurken birer gillette edinmek lazım
(02/07/2012, Saat: 00:02)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: en yeni yeni aletler bile
sizi gayet iyi anlıyorum
Muhle R41i denemenizi tavsiye ederim hocam eger agresif seviyorsaniz ben memnunum parasini hak etti bence. Kaliteli TTO olsa alirdim belki ama parker ile ej89 yakin menlaglardi sanirim o yuzden degmiyor parker icin o paralar neyse gillette bulunabiliyorken hele fatboy kesinlikle alinmali
(02/07/2012, Saat: 00:42)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 89 kafalar dışında para vermeye değer yeni alet yok,gillette aletleri hem TTO hemde ayarlı,dengesi ve kalitesi de cabası,hala bulunurken birer gillette edinmek lazım
sizi gayet iyi anlıyorum
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
şaka yapıyorum emir...
yalnız elinde olan aletlerden bulursan abartmamak kaydıyla senin de kar edebileceğin bir şekilde alışverişimiz olabilir. Slim 2 tane var bende de.. tercihim değil slim. adjustable olmayanları da çok isterim gillette.. mesela superspeedlere TTO-aristocratlara bayılıyorum. Aklında olsun
Bulursan ve elden çıkarmak istersen buradayım
Saygılarımla