Yorumları: 619
Konuları: 8
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
3 TL için güzel bir alet. Güle güle kullanın
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 408
Konuları: 3
Agresiflik derecesi nasildir?
Yorumları: 243
Konuları: 4
Hem shawing hem traş
Gerci o fiyata ambalaj bile yapmak luks, bravo.
Hijyene önem veren elit bey
Yorumları: 876
Konuları: 7
11/05/2018, Saat: 20:22
(Son Düzenleme: 11/05/2018, Saat: 20:23, Düzenleyen: kokopelli.)
Kutu parasına TRAŞ Aleti vallahi. Tabi Sewing Machine (dikiş makinası) değilse.
Güzel bulmuşsunuz. Tebrikler.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
İnceleme için teşekkürler komşum. Fiyatı gerçekten de inanılmaz ucuz. Ben ne kadar dayanacağını merak ediyorum kaplama dökene kadar.
Valla amerikan ingilizcesinde slang olarak "Shawing" diye bir kelime var ama çok pis bir anlamı var. Eğer onun aletiyse fena.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 286
Konuları: 1
Jilet açıklığı fazla, oldukça çatırtı yapmıştır.
Yorumları: 214
Konuları: 15
Ağırlık olarak da pek hafif duruyor ..
Ele oturması iyi olmalı ki sorun yaşamamışsınız ..
Koruma barı biraz önde gibi, jileti kolaylıkla hissediyor olmalısınız.
"Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz!" [Konfüçyüs]
Yorumları: 79
Konuları: 5
orak marka olanı var bende de, aynı kutuya sahip. 5 jilet ile birlikte liseye geçtiğimde almıştım halen 5 liradan başlayan fiyatlara satılıyor. 10 15 liraya satanını da gördüm 5 liraya satanını da. neyse ben yorumumu yapayım. şuan 31 yaşındayım halen kullanıyorum. 1 kere bile esirgemedim. hor davrandım düşürdüm fırlatıp attım yani başına gelmeyen kalmadı ama sapa sağlam. kelebek tipi olması ise çok kullanışlı. orak tam çocuklar için diyebilirim. benim cildim hassastır normalde kızarır kesikler oluşur tahriş olur alev gibi yanar vs ama orak ile traş olurken 1 kere bile sorun yaşamadım. bastırsam da bastırmasamda sert davransam da cildime sorun açmadı hiç. şimdi de şık duran ömürlük bir ürün arıyorum ama aynı hassasiyet sunacak bir versiyona henüz denk gelemedim.
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
(26/01/2019, Saat: 05:06)hakan88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: orak marka olanı var bende de, aynı kutuya sahip. 5 jilet ile birlikte liseye geçtiğimde almıştım halen 5 liradan başlayan fiyatlara satılıyor. 10 15 liraya satanını da gördüm 5 liraya satanını da. neyse ben yorumumu yapayım. şuan 31 yaşındayım halen kullanıyorum. 1 kere bile esirgemedim. hor davrandım düşürdüm fırlatıp attım yani başına gelmeyen kalmadı ama sapa sağlam. kelebek tipi olması ise çok kullanışlı. orak tam çocuklar için diyebilirim. benim cildim hassastır normalde kızarır kesikler oluşur tahriş olur alev gibi yanar vs ama orak ile traş olurken 1 kere bile sorun yaşamadım. bastırsam da bastırmasamda sert davransam da cildime sorun açmadı hiç. şimdi de şık duran ömürlük bir ürün arıyorum ama aynı hassasiyet sunacak bir versiyona henüz denk gelemedim.
Gillette Slim Twist’i araştırın
@hakan88 komşum. Orak kullanmadım ama görüntü itibariyle birbirine yakın duruyorlar.