Yorumları: 1,051
Konuları: 2
(10/07/2018, Saat: 10:33)Mentor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kağıt kutu ve plastik kutu arasında fark var mı?
Hiç bir fark bulunmamaktadır. Sadece plastik kutu o kadar. Bu arada Yeşil olan da benim favorimdir. Mavi de iyidir lakin.
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(10/07/2018, Saat: 18:15)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç bir fark bulunmamaktadır. Sadece plastik kutu o kadar. Bu arada Yeşil olan da benim favorimdir. Mavi de iyidir lakin.
Yeşil olanın maşallahı var yaa
Gibicibicis mübarek
Yorumları: 694
Konuları: 4
Mavi Astra jileti Mühle R41 ile denedim. Şaşkınlık içinde jiletin sakalımı çekiştirdiğini hissettim. 3 yerden de kesik attı. Ayrıca çok tahriş yaptı. Orta agresiflik seviyesine sahip bir alet aldığım zaman tekrar denerim. Şuan Mavi Astra jileti geçici olarak rafa kaldırdım.
Yorumları: 127
Konuları: 7
Yeşil Astra'yı ne zaman kullansam ertesi gün boyun bölgesinde kaşıntı oluyor ve birkaç gün böyle devam ediyor. Ancak mavi Astra'da böyle bir durumla karşılaşmadım. O yüzden mavi Astra candır.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Mavi fena gelmedi bana. Polsiverdan bi tık daha az keskin ama konfor ve akıcılık daha iyi geldi. Sevdim bundan sonra da tıraş olabileceğim bir jilet
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
Mavi astra yeşile göre daha konforlu duruyor.
Yeşilin sahtesi çok ama mavisi daha güvenli bu konuda.
Yorumları: 474
Konuları: 3
Çok yoğun sakalı olmayan biri olarak bu jilet bende yeterli keskinlik, yeterli konfor, yeterli akicilikta ( sadede boyun bölgesinde bir yerde az cekirtiriyor) geldi.
Tahrissiz ve keyifli tıraslar aldım şimdiye kadar. Ama şunu özellikle belirtiyorum yoğun sakalım yok. Bu şartlarda benim için fiyat/performans ürünü gibi ve stok yapmaya uygun. İleriki kullanımlarımda daha çok tecrübe sahibi oldukça tekrar belirtecegim.
Voskhod
adamdır!
Yorumları: 408
Konuları: 3
Mavi Astra'nin koyu baskili olanini kullaniyorum.
Farkettigim soyle ilginc birsey var ki; Mavi Astra, Polsilver'a çok benziyor,
Tatli keskinlikte, dalma fikri olmayan, güvenle kullanilabilecek bir jilet...
Yorumları: 261
Konuları: 1
2. mavi astra denemesinde bu jileti iyi buldum Taki aynı jileti 4. denemesine kadar tıraş sonrası cildim alev yeri oldu( normalde 6 kez deneme yapmayı düşünüyordum ) .Keskinlik orta konfor ise ortanın biraz altı şeklinde sonuçlandı .Neticede daha iyilerinin olmasından dolayı gereksiz olduğuna karar verdim.
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
Yeşili 3 defa kullanabiliyorken mavi astrayı 4 defa kullanabildim. Yeşile oranla mavi astranın Keskinliğini bir tık daha iyi buldum. Benim sakalda 2 günü geçtiğimde birçok jilet gibi çekme hissiyatı yapıyor. Maviden genel olarak memnun kaldım. Günlük tıraşa gayet uygun bir jilet olarak görüyorum kendilerini.