30/12/2018, Saat: 20:57
@Efrasyab komşum, kantaron yağlı sabun menekşe kokulu idi. Diğerlerinin kokuları nedir?
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg
EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ
|
30/12/2018, Saat: 20:57
@Efrasyab komşum, kantaron yağlı sabun menekşe kokulu idi. Diğerlerinin kokuları nedir?
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg
30/12/2018, Saat: 21:42
Komşum kantaron ve tatlı badem menekşe kokulu, Lanolinli ise vanilya kokulu.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
31/12/2018, Saat: 00:05
Öncelikle emeğinize sağlık. Şimdiden çok teşekkürler. Ben bir adet kantaronlu sabun ve ayrıca bir adet kantaron yağı istiyorum.
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
31/12/2018, Saat: 00:07
(30/12/2018, Saat: 21:42)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum kantaron ve tatlı badem menekşe kokulu, Lanolinli ise vanilya kokulu.Üstad, lanolinlinin vanilya kokusu olduğunu gözden kaçırmışım kusura bakmayın. Benim siparişi kantaron + tatlı badem olarak değiştirebilirmisiniz? SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
31/12/2018, Saat: 00:14
Bir de komşum bu sabunların ve yağın kapağı açılmadan ve açıldıktan sonraki kullanım ömürlerini öğrenebilir miyiz?
31/12/2018, Saat: 00:38
Liste güncellenmiştir komşularım. Katılımınız için teşekkür ederim.
-KANTARON YAĞLI TIRAŞ SABUNU 25 TL -TATLI BADEM YAĞLI TIRAŞ SABUNU 25 TL -LANOLİNLİ TIRAŞ SABUNU 25 TL -50 ML ŞİŞELERDE DOĞAL KANTARON YAĞI 25 TL KATILIMCILAR
1. FearOfATG - TATLI BADEMLİ- LANOLİNLİ2. Ibra35 - KANTARONLU-TATLI BADEMLİ-LANOLİNLİ 3. Men-Sup- KANTARONLU- TATLIBADEM YAĞLI 4. osaka23- LANOLİNLİ- 50 ML ŞİŞEDE KANTARON YAĞI 5. Bostani - KANTARONLU 6. marek- LANOLİNLİ 7. turkoglum13- KANTORONLU- LANOLİNLİ 8. blaster- KANTARONLU-TATLI BADEMLİ-LANOLİNLİ 9. nicky- LANOLİNLİ 10. mimaras- LANOLİNLİ 11. habaz- LANOLİNLİ 12. ZuLu- KANTARONLU 13. arandur- LANOLİNLİ-KANTARONLU 14. fgok- LANOLİNLİ-50 ML ŞİŞEDE KANTARON YAĞI 15. Kaya42-KANTARONLU 16. sarpedon- KANTARONLU-LANOLİNLİ 17. manuple - KANTARONLU 18. Pele69- KANTARONLU-LANOLİNLİ 19. FurkanErdem- LANOLİNLİ 20. hknz- KANTARONLU-50 ML ŞİŞEDE KANTARON YAĞI
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
31/12/2018, Saat: 00:44
(31/12/2018, Saat: 00:14)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir de komşum bu sabunların ve yağın kapağı açılmadan ve açıldıktan sonraki kullanım ömürlerini öğrenebilir miyiz? @hknz komşum kantaron yağı gün ışığı almadığı, ağzı açık bırakılmadığı sürece yıllarca bekleyebilir. Çünkü kendisi Sabit yağ olmakta uçucu yağ sınıfında değildir. Sabuna gelince komşum bitirene kadar size hiç bir sorun çıkarmaz. Çatlama yapmaz inanın ben kaç ay sonra kuruma yapar, ne kadar zaman sonra küçülür gibi bir denemeye hiç girmedim ama geçen yıl yaptığım etkinlikte sabun alan ve hala keyifle kullanan komşularımız var onları şu ana kadar hiç üzmedi sabunum.
31/12/2018, Saat: 01:06
Teşekkürler
31/12/2018, Saat: 01:21
Rica ederim komşum ilgi gösterdiğiniz için, etkinliğe katıldığınız için ben Teşekkürlerimi sunarım.
Saygılar...
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|