Yorumları: 983
Konuları: 10
(08/07/2019, Saat: 12:12)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 seferdir Yuma ile kullaniyorum, son zamanlardaki en iyi ve konforlu tirasimi oldum. Yuma'nin agresifligi yok oldu resmen: ne tahris ne kizariklik, mermer gibi yuzum. Tam vazgececekken mükemmel kombinasyonu buldum
Yuma + Rapira, benim de sevdiğim bir ikili. Sonuç çoğunlukla bbs oluyor
Sıhhatler olsun komşum.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 322
Konuları: 4
Yuma+Rapira'da bekledigim uyumu bulamadım ben.
Yuma ile birlikte yakın,keskin traş saglarken traş sonrası yanma oluyor. Rimei ile bekledigim yakın ve pürüzsüz traş olmuyor ama sıfır tahriş sanki kör jilet gibi davranırken yumada ise keskin bir karaktere bürünüyor.
Yorumları: 1,834
(08/07/2019, Saat: 12:12)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 seferdir Yuma ile kullaniyorum, son zamanlardaki en iyi ve konforlu tirasimi oldum. Yuma'nin agresifligi yok oldu resmen: ne tahris ne kizariklik, mermer gibi yuzum. Tam vazgececekken mükemmel kombinasyonu buldum
Komşum dün Yuma+Rapira eşleştirmesi yaptım, dediğin gibi aynen ben de çok iyi bir netice aldım tıraştan. Hiçbir sorun da yaşamadım. Önerin için teşekkür ederim..
So far so good..
Yorumları: 861
Konuları: 27
(09/07/2019, Saat: 18:23)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yuma ile birlikte yakın,keskin traş saglarken traş sonrası yanma oluyor. Rimei ile bekledigim yakın ve pürüzsüz traş olmuyor ama sıfır tahriş sanki kör jilet gibi davranırken yumada ise keskin bir karaktere bürünüyor.
(16/07/2019, Saat: 11:23)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum dün Yuma+Rapira eşleştirmesi yaptım, dediğin gibi aynen ben de çok iyi bir netice aldım tıraştan. Hiçbir sorun da yaşamadım. Önerin için teşekkür ederim..
Rimei'de benzer bir durum, rahatsiz bir jilet gibi davraniyor. Ama Yuma'da cok rahat davraniyor. Rapira eğim seviyor, bükün beni diyor
Hadi hayırlı tıraşlar!
16/07/2019, Saat: 16:54
(Son Düzenleme: 16/07/2019, Saat: 16:55, Düzenleyen: edward.)
Wilkinson Classic ile güzel traş saglıyor.En azından Rimei'ye göre.
Yorumları: 261
Konuları: 1
Dün tanışdık kendisiyle gülmekten öldüm diyelim.Tıraş olurken sakalım 2 günlükdü 1 günlük sakalı aldı kalan kısmın tasarruf yapmış
görünce gülmeye başladım zaten . agresifliğin artırdım pek bir şey değişmedi . Rapida isveç e geçtim hemen aktı gitti
Yorumları: 861
Konuları: 27
(16/07/2019, Saat: 16:54)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Wilkinson Classic ile güzel traş saglıyor.En azından Rimei'ye göre.
Yarin deneyecegim merakladim yeminle
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 368
Konuları: 6
Ne wilkonson, ne rimei, ne yuma nede ustura... Bu jilet ile hiç anlaşamam. Son 2-3 tane kalmıştı, kullanmadan atık jilet kutusuna yolladım. Bu arada hiç bir tıraşı da tam olarak bitirememiştir.
Tıraş oluyorum, o halde varım.
Yorumları: 822
Konuları: 3
Bu jileti önceden hiç beğenmezdim. Ustura da birkaç kez kullandım. İnanılmaz konforlu ve keskin geldi. İyileri denk gelmiş olabilir.