09/09/2012, Saat: 19:08
Gider ve sağ salim dönersem izlenimlerimi paylaşırım hocam. Gerçi Lord'dan gitmeden anılarını dinlemek isterdim burada ama sanırım pek nasip olmayacak
(09/09/2012, Saat: 19:04)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: asker de aç aç denilen rezalette var
hiç anlamam bu zihniyeti
bir tabur testosteron sızıntısı yapan asosyal gruba,bir tane canlı ve show elbiseli kadın göstermek
o kadar frued hegel from adler vs okudum fakat aç aç olayını çözemedim
(09/09/2012, Saat: 19:00)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu beklerdim hocam
(09/09/2012, Saat: 18:57)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09/09/2012, Saat: 18:55)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ciltten cilde değişiyor tabi hocam ama benim bir günlük sakalda iş gördü ve 6tanesi 1.5 lira olarak da hoşuma gitti acemilik için 5 paket götürsem problem yaratmaz umarım
(09/09/2012, Saat: 18:50)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bahsettiğiniz ürün sakalımı kesememesi dışında herşeyi güzel
(09/09/2012, Saat: 18:40)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz önce tıraş oldum bimin kullan at ürünüyle. Şahane! İnsanların neden yaprak jiletten tek bıçaklılara geçtiğini anlayabilirim sanırım. Bence çoğunda bir fatboy, slim, aristocrat gibi ağır başlı DE makineler yoktu da şıkbay vari plastik birşey kullanıyorlar idiyse kullan atlara geçmeleri normal. Bende şıkbay kullanacağıma kullan at kullanırdım açıkçası ancak elimde bir slim olsa ömür boyu bedava kullan at bıçak verseler kullanmam açıkçası. İnsan sabahları kendine yaprak jileti DE makineye koyacak kadar bir zaman ayıramıyorsa hayattan ne denli zevk aldığını sorgulamak gerekir çünkü baya baya meşgul bir insan olmalı o hengamede tıraş olmak dışında kendine ayıracak hiç mi hiç zamanı olmasa gerek! Neyse bimin ürünü beni çok şaşırttı, hoş proraso ile kullandım yarın askerdeymişim gibi arko krem ve domuz fırça ile kullanacağım umarım hala beğeniyor olurum