Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Merhabalar değerli komşularım, Bal Balsam etkinligi için malzeme ve tedarikçilerimden cevaplar geldi Aksam etkinlik detaylarımızı yeni bir baslık altında sizler ile paylaşacağım, taleplerinizi yeni başlıktan toplayacağım. Limitli bir etkinlik olacak. Ancak Limit dolupta talepleri açıkta kalan komşularım icin de elimden geleni yapacağım.
Saygılar...
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 146
Konuları: 12
merhaba elinizde kırmızı yağ dan var mı acaba?
(28/06/2020, Saat: 17:56)KRAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba elinizde kırmızı yağ dan var mı acaba?
Ustadım kantaron yaği mı demek istediniz?
(28/06/2020, Saat: 17:58)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ustadım kantaron yaği mı demek istediniz?
https://i.ibb.co/mCqTDJ5/IMG-20191225-1621426.jpg
bu fotodaki mantar tıpalı olan
Kantaron yağı bu evet. Malesef elimde yok üstadım, kantaron yagının tamamını bir önceki etkinlikte sabun yapımında ve şişeli olarak komşularımın talepleri için kullandım.
Yorumları: 86
Konuları: 3
Bilmemezligimi mazur görün ama Bal Balsam nedir ? Normal balsamdan farkı var mı yoksa sizin yaptığınız markanın ismi mi 'Bal' ?
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
(28/06/2020, Saat: 18:21)dearlord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmemezligimi mazur görün ama Bal Balsam nedir ? Normal balsamdan farkı var mı yoksa sizin yaptığınız markanın ismi mi 'Bal' ?
Bal ihtiva ediyor.
(28/06/2020, Saat: 18:21)dearlord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmemezligimi mazur görün ama Bal Balsam nedir ? Normal balsamdan farkı var mı yoksa sizin yaptığınız markanın ismi mi 'Bal' ?
Kendim yapıyorum komşum, Bal mumu ve bal içerdigi için oyle bir isim verdim. Cildi yatıştırma konusunda güzel iş yapan bir balsam oldu. Kullanan komşularımız var balsamı.
Yorumları: 86
Konuları: 3
(28/06/2020, Saat: 20:58)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendim yapıyorum komşum, Bal mumu ve bal içerdigi için oyle bir isim verdim. Cildi yatıştırma konusunda güzel iş yapan bir balsam oldu. Kullanan komşularımız var balsamı.
Komşum çok merak ettim balsamı, eğer yaparsanız bir tane edinmek isterim, el yapımı ürünler her zaman baş tacımdır
bal ve türevi yüzde yapıskanlık hissi bırakmıyor mu?