Galiba bu aletlerin 2. Elleri benim şansıma buraya düşüyor
komşum üzüldüm.34g çok şık ve göze hitap eden bir ürün tıraşına zaten diycek lafım yok birkaç tirastir verim alamıyordum ama sorun ekipman değişikliğinden kaynaklanıyormuş daha yeni kaymak gibi bir tıraş oldum baya iyi anlaşıyoruz tek kötü yani var benim için kısa olması çok ufak geliyor ellerime ondan bir süre 38c aradım,bulamadım
herhalde tıraşa uzun sap bir aletle basladigim için küçük aletlere uyum sağlayamıyorum.
Alacak komşularım 34c veya 34g farketmez denemelerini tavsiye ederim özellikle verim aldığım jiletler
GSB
Personna lab blue
Derby usta(şaşırtıcı bir şekilde memnun bıraktı)
En rahat ve konforlu tıraşı gsb ile tek perde+rötuş veya 2 perde olarak yapıyorum.
Son zamanlarımda 2 3 tirastir verim alamadım bunun sebebi devamlı 34g ile kullandığım ekipmanı kullanmamam ve en önemlisi acı ayarını kaçırmam her ne kadar 1.5 senedir geleneksel tıraşta olsamda ellerim ayarsız olduğu için ayna yardımı ile açıyı bulup orta uzun bir çekişlerle miss gibi tıraş oldum.Demek ki her tiras oncesi bicagin acisini kontrol etmem gerekiyor bunu öğrendim.
Şu zamana kadar sorunsuz tiraslar sagladi en rahat ettigim alet diyebilirim ahh birazda uzun olsaydı futur gibi tadından yenmezdi.
Keyifli tiraslar olsun.
Saygılar.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi