Yorumları: 919
Konuları: 31
Kayıt Tarihi: 2017
(29/05/2021, Saat: 17:15)noneed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Henüz bu kadar kalitesizine rastlamadığım sözüm ona efsane sabundur.Çok eski yokluk zamanlarında ki hala gecerli,sırf uygun fıyat ve çeşit azlıgında piyasa edinmiş bir ürün.Köpük yapmak dışında hiç bir mahareti olmayan,hacışakirin koku ve nitelik olarak tıraş sabunu hali gibi her anlamda vasat ötesi birşey.Çoğunlukla benim gibi ilk defa geleneksel tıraşa başlarken sürdürebilirmiyim bu işi diye masrafım çok olmasın korkusuyla yumanın yanına arko da alıp ucuz bir deneme girişi olarak satın alır.Şayet devam ederse geleneksel tıraşa,kullandığı ilk farklı marka sabundan sora bunun ne gereksiz bır urun oldugunu düşünür genellikle.Sevene kullanana saygım sonsuz.Keyifli tıraşlarınız olsun komşular.
Çok iddialı sözler. MDC, tallow+steel, stirling vs gibi birçok popüler sabunum almasına rağmen rotasyonumda hep Arko'nun yeri vardır. Hem koku hem de performans olarak severek kullandığım bir sabundur. Yurtdışı forumlarda da performansı çok övülen bir sabun. Onlar sadece kokusunu pek sevmiyor.
Yerli değerlerimizi bu kadar çabuk harcamamak lazım
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg
Yorumları: 91
Konuları: 1
Kayıt Tarihi: 2020
Arko sevmeyen de ne bileyim

. Arko iyidir hoşdur, kokusu coskuludur. Ben arkoyu en çok kokusu için kullanıyorum diyebilirim. Arko tıraş sonrası kuruluğu dışında iyi ürün. Aklıma geldikçe sabunlari seyrederken alır kullanırım, memnun kalırım. Geleneksel tıraşa arko, Jaguar fırça ve ustura ile başladım. Yaklaşık 9 ay başka ürün almadan bunları kullandım. Kuru fasulye - pilav ne ise arko da odur benim için, vazgeçilmez.
JSN-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her belirleme değillemedir.
Yorumları: 883
Konuları: 20
Kayıt Tarihi: 2018
Kuru fasulye, pilav = arko.
Güzel benzetme
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Kayıt Tarihi: 2018
(02/06/2021, Saat: 11:56)Schumi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arko sevmeyen de ne bileyim
. Arko iyidir hoşdur, kokusu coskuludur. Ben arkoyu en çok kokusu için kullanıyorum diyebilirim. Arko tıraş sonrası kuruluğu dışında iyi ürün. Aklıma geldikçe sabunlari seyrederken alır kullanırım, memnun kalırım. Geleneksel tıraşa arko, Jaguar fırça ve ustura ile başladım. Yaklaşık 9 ay başka ürün almadan bunları kullandım. Kuru fasulye - pilav ne ise arko da odur benim için, vazgeçilmez.
JSN-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rahmetli Barkın BAYOĞLU da bir motosikleti bulgur pilavına benzetmişti de gidip o motoru almıştım

Allah rahmet eylesin aklıma geldi.
sıhhatler olsun üstad
Yorumları: 31
Konuları: 8
Kayıt Tarihi: 2024
Wilkinson Sword beyaz tıraş sabunu sevenler kadar az bulunur bu kesim. Benim durumum ise sevmemek değil, bıkmak. Yıllardır çeşitliliği tıraş sabunlarına taşıyamayan Evyap'a karşı da oluşmuyor değil bu durum. İtalyanı losyonundan tut, şapına kadar farklı ürünlerle dünya pazarına hitap etmekten geri durmazken, talebi görmezden gelen ve son kalemiz olarak görmeye devam etmekte ısrarcı olduğumuz bu sabuna karşı ne kadar objektif yaklaşabiliriz ki? Arko'ya nesnel bir şekilde bakabilmem için, Hacı Şakir ile aynı kaderi yaşaması lazım. Rahmetli Barkın Abinin dediği kara düzenden bir şekilde Evyap'ın sıyrılması gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede modifiye başlıkları, tarihin tozlu sayfalarında kalmış olur.