Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(11/09/2012, Saat: 14:29)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sonunda sedefciyi ikna etmenize sevindim hocam
hayırlı olsun
bu plastiklerin hepsi boyle dayanamıyorlar sıcaga
Sedefciye o parayi verirmiyim ben hocam
almadim ondan sansima baska tezgahta buldum yaninda da rus slim replikasiyla
lakin wilkinson sicak suyu gormese dayanirdida rus replika 9-8-7 ayarlardan asagiya inemiyor
McOrco'da bilir bizim burada pazar günü kurulan bir antika pazarı vardır. Bu pazarda bize illallah getirten bir tezgah sahibi bu aletden satıyordu. ve kuruş aşağı inmiyordu. adam tezgahın başında değilken tezgaha yerine bakan ailesiyle yaptığım pazarlık sonucu bu aleti aldım. geçen seferki sticky faciamdan sonra çok az kaynattım aleti ama bolca kolonya döktüm kendimi en azından biraz olsun steril olduğuna inandırdım. Daha fazlasını yapmak isterdim ama bir sticky daha ele geçmez diye dualar eşliğinde tıraşa giriştim. O giriş o giriş başka alete bakmaz oldum. Agresifliği şahane ne mild ne agresif sanırım progressin 3-4 ayarında birşey olur bilemiyorum ama ağırlığı şuan piyasada bulunan 5 bıçaklı aletler gibi yada azıcık daha ağırdır o yüzden onlarla tıraş olurmuş gibi bastırıyorum vs tedirgin olmadan tıraş oluyorum özlemişim böyle tıraşı
Ne zaman bir sticky satmak isterseniz alıcısı hazır arkadaşlar yeterki fiyatta anlaşalım
(14/11/2012, Saat: 18:03)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi baktınmı sağına soluna replika olmasın sakın Ben 3 tane aldım ikisi replika bir orjinal çıkmıştı ..
Nasıl anlayacağım hocam replika olmadığını
şuan alet yanımda değil evde ama hatırladığım kadarıyla kapakların altında jileti konulan yerde birkaç kelime yazıyordu basma harflerle artı sapın altında wilkinson amblemi vardı beyaz. Ya süper temiz bakılmış bir sticky yada yeni yapılmış bir replika
Hoş replika olsa hala üretilen bir replikaysa alırım hocam eğer bendeki replikaysa tıraşından memnunum sorun değil
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(14/11/2012, Saat: 17:57)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: McOrco'da bilir bizim burada pazar günü kurulan bir antika pazarı vardır. Bu pazarda bize illallah getirten bir tezgah sahibi bu aletden satıyordu. ve kuruş aşağı inmiyordu. adam tezgahın başında değilken tezgaha yerine bakan ailesiyle yaptığım pazarlık sonucu bu aleti aldım. geçen seferki sticky faciamdan sonra çok az kaynattım aleti ama bolca kolonya döktüm kendimi en azından biraz olsun steril olduğuna inandırdım. Daha fazlasını yapmak isterdim ama bir sticky daha ele geçmez diye dualar eşliğinde tıraşa giriştim. O giriş o giriş başka alete bakmaz oldum. Agresifliği şahane ne mild ne agresif sanırım progressin 3-4 ayarında birşey olur bilemiyorum ama ağırlığı şuan piyasada bulunan 5 bıçaklı aletler gibi yada azıcık daha ağırdır o yüzden onlarla tıraş olurmuş gibi bastırıyorum vs tedirgin olmadan tıraş oluyorum özlemişim böyle tıraşı
Ne zaman bir sticky satmak isterseniz alıcısı hazır arkadaşlar yeterki fiyatta anlaşalım
çok şükür sonunda biri aldı
her geliş gidişde görüp alamamak deli ediyordu
hayırlı olsun hocam
sedefçi:0 Emir:1
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 285
Konuları: 6
15/11/2012, Saat: 01:54
(Son Düzenleme: 15/11/2012, Saat: 01:58, Düzenleyen: Wilkinson.)
Şimdi onu birde Super Sword Edge ile kullanın tam olsun.
Bendekiler bitti tekrar almadım size gönderirdim elimde olsaydı. Ama mutlaka bir şekilde biryerden bulup kullanın bence.
(15/11/2012, Saat: 01:54)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi onu birde Super Sword Edge ile kullanın tam olsun. Bendekiler bitti tekrar almadım size gönderirdim elimde olsaydı. Ama mutlaka bir şekilde biryerden bulup kullanın bence.
Wilkinson firca ve krem/sabun esliginde tiras olalim tam olsun hocam
eminim jileti iyidir ama ne bulabilirim ne de eski jilete cesaret edip tirasa kalkisabilirim sanirim
Yorumları: 285
Konuları: 6