11/09/2012, Saat: 14:58
(11/09/2012, Saat: 14:29)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sonunda sedefciyi ikna etmenize sevindim hocam
hayırlı olsun
bu plastiklerin hepsi boyle dayanamıyorlar sıcaga
Sedefciye o parayi verirmiyim ben hocam
![Smile Smile](http://www.geltir.com/images/smilies/smile.png)
Wilkinson Sword Sticky
|
11/09/2012, Saat: 14:58
(11/09/2012, Saat: 14:29)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sonunda sedefciyi ikna etmenize sevindim hocam Sedefciye o parayi verirmiyim ben hocam ![]() ![]() ![]()
14/11/2012, Saat: 17:57
McOrco'da bilir bizim burada pazar günü kurulan bir antika pazarı vardır. Bu pazarda bize illallah getirten bir tezgah sahibi bu aletden satıyordu. ve kuruş aşağı inmiyordu. adam tezgahın başında değilken tezgaha yerine bakan ailesiyle yaptığım pazarlık sonucu bu aleti aldım. geçen seferki sticky faciamdan sonra çok az kaynattım aleti ama bolca kolonya döktüm kendimi en azından biraz olsun steril olduğuna inandırdım. Daha fazlasını yapmak isterdim ama bir sticky daha ele geçmez diye dualar eşliğinde tıraşa giriştim. O giriş o giriş başka alete bakmaz oldum. Agresifliği şahane ne mild ne agresif sanırım progressin 3-4 ayarında birşey olur bilemiyorum ama ağırlığı şuan piyasada bulunan 5 bıçaklı aletler gibi yada azıcık daha ağırdır o yüzden onlarla tıraş olurmuş gibi bastırıyorum vs tedirgin olmadan tıraş oluyorum özlemişim böyle tıraşı
![]() Ne zaman bir sticky satmak isterseniz alıcısı hazır arkadaşlar yeterki fiyatta anlaşalım ![]()
14/11/2012, Saat: 18:08
(14/11/2012, Saat: 18:03)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi baktınmı sağına soluna replika olmasın sakın Nasıl anlayacağım hocam replika olmadığını ![]() ![]() ![]()
14/11/2012, Saat: 18:11
(14/11/2012, Saat: 17:57)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: McOrco'da bilir bizim burada pazar günü kurulan bir antika pazarı vardır. Bu pazarda bize illallah getirten bir tezgah sahibi bu aletden satıyordu. ve kuruş aşağı inmiyordu. adam tezgahın başında değilken tezgaha yerine bakan ailesiyle yaptığım pazarlık sonucu bu aleti aldım. geçen seferki sticky faciamdan sonra çok az kaynattım aleti ama bolca kolonya döktüm kendimi en azından biraz olsun steril olduğuna inandırdım. Daha fazlasını yapmak isterdim ama bir sticky daha ele geçmez diye dualar eşliğinde tıraşa giriştim. O giriş o giriş başka alete bakmaz oldum. Agresifliği şahane ne mild ne agresif sanırım progressin 3-4 ayarında birşey olur bilemiyorum ama ağırlığı şuan piyasada bulunan 5 bıçaklı aletler gibi yada azıcık daha ağırdır o yüzden onlarla tıraş olurmuş gibi bastırıyorum vs tedirgin olmadan tıraş oluyorum özlemişim böyle tıraşıçok şükür sonunda biri aldı her geliş gidişde görüp alamamak deli ediyordu ![]() hayırlı olsun hocam sedefçi:0 Emir:1 ![]()
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
14/11/2012, Saat: 18:26
(14/11/2012, Saat: 18:11)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14/11/2012, Saat: 17:57)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: McOrco'da bilir bizim burada pazar günü kurulan bir antika pazarı vardır. Bu pazarda bize illallah getirten bir tezgah sahibi bu aletden satıyordu. ve kuruş aşağı inmiyordu. adam tezgahın başında değilken tezgaha yerine bakan ailesiyle yaptığım pazarlık sonucu bu aleti aldım. geçen seferki sticky faciamdan sonra çok az kaynattım aleti ama bolca kolonya döktüm kendimi en azından biraz olsun steril olduğuna inandırdım. Daha fazlasını yapmak isterdim ama bir sticky daha ele geçmez diye dualar eşliğinde tıraşa giriştim. O giriş o giriş başka alete bakmaz oldum. Agresifliği şahane ne mild ne agresif sanırım progressin 3-4 ayarında birşey olur bilemiyorum ama ağırlığı şuan piyasada bulunan 5 bıçaklı aletler gibi yada azıcık daha ağırdır o yüzden onlarla tıraş olurmuş gibi bastırıyorum vs tedirgin olmadan tıraş oluyorum özlemişim böyle tıraşıçok şükür sonunda biri aldı aynen hocam her tezgahının önünden geçişimde sinirlerim zıplıyordu gözümü kararttım aldım en sonunda şimdi kendisi güvenlik barı olmayan aletleri satmaya çalışıyor sanki satacak da. Sorsam 50-60 fiyat çeker uçar gider adam ![]() ![]()
14/11/2012, Saat: 18:28
(14/11/2012, Saat: 18:24)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: made in england ve serial vs varsa orjinaldir made in england hatırlamıyorum hocam da bakayım eve gidince merak ettim. ama tıraşından memnun olduğum için sahte dahi olsa olsun avuturum kendimi ![]() Hocam fiyat konusunda anlaşamadığımız tezgahları McOrco ile es geçiyoruz. Adam birkaç hafta getir götür yapıyor sürünüyor malı sinir oluyor bu sefer satıcı. Birkaç hafta önce 5 dediğine 3 diyor 2'ye alıyoruz. Tezgahta mal bırakır mıyız McOrco ile biz ![]()
Şimdi onu birde Super Sword Edge ile kullanın tam olsun.
![]()
15/11/2012, Saat: 02:13
(15/11/2012, Saat: 01:54)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi onu birde Super Sword Edge ile kullanın tam olsun. Wilkinson firca ve krem/sabun esliginde tiras olalim tam olsun hocam ![]() ![]()
15/11/2012, Saat: 02:50
(15/11/2012, Saat: 02:13)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(15/11/2012, Saat: 01:54)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi onu birde Super Sword Edge ile kullanın tam olsun. Yok o kadar değil. ![]()
15/11/2012, Saat: 02:52
(15/11/2012, Saat: 02:50)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(15/11/2012, Saat: 02:13)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(15/11/2012, Saat: 01:54)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi onu birde Super Sword Edge ile kullanın tam olsun. Saglik olsun hocam ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Wilkinson sword tto kelebek tip yeni tıraş aleti | zbilgen | 91 | 62,273 |
17/03/2023, Saat: 00:49 Son Yorum: anlatıcı |
|
Wilkinson Sticky & Weishi 9306i | altuntepe | 1 | 4,428 |
07/06/2016, Saat: 13:37 Son Yorum: ckeskin |