Yorumları: 27
Konuları: 3
Bu aleti Çin'den satış yapan bir siteden buldum.Kalitesi nasıldır bilmiyorum (sonuçta Çin olunca insan ister istemez çekiniyor ) site kargo ücreti almıyor.9.61 tl toplam ücreti
link :
http://dx.com/p/rimei-stainless-steel-do...ver-116281
Yorumları: 285
Konuları: 6
17/12/2012, Saat: 01:55
(Son Düzenleme: 17/12/2012, Saat: 01:56, Düzenleyen: Wilkinson.)
İyi makinedir . Ben beğeniyorum. Çelik falan değil.
Yorumları: 251
Konuları: 37
Yorumları: 333
Konuları: 19
Rimei ile şu jiletle denedim ve çok memnun kaldım diyebileceğiniz bir birleşim var mı? Çünkü mavi astra ve Rimei birleşimi olmadı, deneme yanılma yöntemi yerine hızlı bir şekilde sonuca gitmek istiyorum.
www.tekyumruk.com
Yorumları: 52
Konuları: 2
alsancak çarşısındaki ece kozmetikten bu üründen 8,5 tl ye bugun aldm daha tıraş olmak nasip olmadh
Yorumları: 132
Konuları: 5
Dün akşam rimei ile ilk tıraşımı oldum.Martin amca sabunu eşliğinde,yeşil astra ile iki perde.Jileti taktıktan sonra bir alete bir de kendime bakıp becerebilecek miyim diye düşündüm
Yüzümü de köpükleyip hadi bakalım dedim.Yanaklardan başlayarak ilk perdeyi bitirdim.İkinci perde öncesi yüzümü yıkayıp aynada kontrol ettim.Sonuç benim için oldukça şaşırtıcıydı.Hedefim tahrişsiz tıraştı ama sinekkaydıya yakın sonuç elde ettim.Kalanlar için ikinci perdeyi vurup tıraşı bitirdim.Benim için acaip konforlu ve güzel bir tıraştı.Şap ile kontrol ettiğimde sadece boyun bölgesinde iki noktada yanma oldu(o noktada sakalların çıkış yönü karışık) Çok keyif aldım
Bu tip makinelere karşı nedendir bilinmez bir ön yargım vardı.Rimei bunu aşmamı sağladı .Biraz alıştıktan sonra sanırım daha iyi bir makine arayışım olacak
Birde Ali bıyıklıda kullandığım çekme hissi yaratan yeşil astra rimei ile benim için harika bir uyum oluşturdu.
Bu mutluluğumda sizlerin ve forumun katkısı çok büyük.Hepinize teşekkürler.
Yorumları: 3
Konuları: 0
(17/12/2012, Saat: 01:49)ozguroner26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu aleti Çin'den satış yapan bir siteden buldum.Kalitesi nasıldır bilmiyorum (sonuçta Çin olunca insan ister istemez çekiniyor ) site kargo ücreti almıyor.9.61 tl toplam ücreti
link : http://dx.com/p/rimei-stainless-steel-do...ver-116281
geçen hafta zazahanda 5 liraya aldım filiz kozmetikten .
Yorumları: 3
Konuları: 0
(19/12/2012, Saat: 12:21)anarche Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rimei ile şu jiletle denedim ve çok memnun kaldım diyebileceğiniz bir birleşim var mı? Çünkü mavi astra ve Rimei birleşimi olmadı, deneme yanılma yöntemi yerine hızlı bir şekilde sonuca gitmek istiyorum.
merkür ile deneme sadece
bende de kötü bir his verdi ama perma-sharp dorco ve zaza marka ile hiç sorun yaşamadım.
Yorumları: 52
Konuları: 2
yeşil astra veya permasharpla rimei güzel ikili oluyorlar
Yorumları: 333
Konuları: 19
Yapısının basit olması ilk etapta kendisini küçümsemenize neden oluyor ama jileti tutuşunda ki kabiliyeti ve kaplamasında kusursuz işçilik verilen parayı katbekat hakediyor. Çok sevdim bu makineyi.
www.tekyumruk.com