Yorumları: 557
Konuları: 10
Vakumlu ve plastik kutuda 5-7 tl gibi birşeye almıştım daha önce zam geleceğini söylemişlerdi.
Plastik kutuda 3,5 tl iki tane işportadan alınmış duruyor içeride.
Jiletidir, makinesidir böyle şeyleri stoklamak lazım. Hem fiyatlar yükseliyor hem de kalite düşüyor zamanla.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
bulursanız rimeinin tırnak makasları
ve isvicre çakılarıda tıraş aletleri kadar kaliteli
onlardanda menun kalırsını arkadaşlar öneririm
sadece jilet yapmayı beceremiyorlar
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
20/04/2013, Saat: 21:19
(Son Düzenleme: 20/04/2013, Saat: 23:14, Düzenleyen: theunnamed.)
Bende bugun Mass kozmetikten aldım (Ankara-ulus). 8,5 TL verdim. Ancak köşelerinde tırnakları yok..
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 313
Konuları: 12
(20/04/2013, Saat: 21:19)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende bugun Mass kozmetikten aldım (Ankara-ulus). 8,5 TL verdim. Ancak 4 köşesinde tırnakları yok..
bende ilk oradan aldimbuda orjinal ve tirnakli versiyondan agresif daha iyi bence
http://trasklavuzu.blogspot.com/
Yorumları: 35
Konuları: 2
Şu makineyi bulabilsem çok iyi olacaktı. İnternetten bulduklarımın orijinalliğinden emin olamadığım için almadım.
Orijinal makineyi iyi tanıyanlar içlerine sinen bir satış linki verebilirlerse çok makbule geçecek.
Yorumları: 122
Konuları: 3
(22/04/2013, Saat: 17:12)AttilaBleda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu makineyi bulabilsem çok iyi olacaktı. İnternetten bulduklarımın orijinalliğinden emin olamadığım için almadım.
Orijinal makineyi iyi tanıyanlar içlerine sinen bir satış linki verebilirlerse çok makbule geçecek.
Zaza handa var oraya giden İstanbullu arkadaşlardan rica edelim alsınlar.
Üzerimizde güneş, gözümüzde mavi deniz, tepemizde martı, tenimizde tuz, rakımızda buz, oltamızda balık, ayaklarımız suya salık, ruhumuzda özgürlük, anlasanıza artık biz İZMİRLİYİZ
Yorumları: 10
Konuları: 0
Zaza Han'da bazı dükkanlar bu aleti 15 liraya satıyor
. Ben Zaza Han'a 2-3 hafta önce girdiğimde aklımda Rimei yoktu. Gezdim dolaştım ama Rimei dışında bir alette bulamadım. Tam vazgeçiyordum Zaza Han'ın sırasında 1 milyoncu tarzında bir dükkana girip Wilkinson Sword Classic için girip 10 liraya Rimei ile çıktım
. Fiyat konusunda gezmekten bıktığım için detaylı bir araştırma yapmadım. Bence gayet güzel bir alet. Bu arada Rimei'yi aldığım dükkan Wilkinson Sword Classic'in bittiğini; zaten üreticisinin değiştiğini yeniden istediklerini söyledi. Artık doğru mudur yoksa Wilkinson'un bile replikası mı olur bilemem
.
Yorumları: 27
Konuları: 5
bahsettiğiniz fiyatlar çok pahalı zazahan gibi toptancılarının olduğu bir yer için antalyada 5.75 tl üstelik orjinal
Yorumları: 122
Konuları: 3
(24/04/2013, Saat: 23:41)mascot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bahsettiğiniz fiyatlar çok pahalı zazahan gibi toptancılarının olduğu bir yer için antalyada 5.75 tl üstelik orjinal
Komşum alıp gönderin bizlere o zaman yaa büyük sevaba girersiniz.
Üzerimizde güneş, gözümüzde mavi deniz, tepemizde martı, tenimizde tuz, rakımızda buz, oltamızda balık, ayaklarımız suya salık, ruhumuzda özgürlük, anlasanıza artık biz İZMİRLİYİZ
Yorumları: 27
Konuları: 5
(25/04/2013, Saat: 00:18)cemuludinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (24/04/2013, Saat: 23:41)mascot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bahsettiğiniz fiyatlar çok pahalı zazahan gibi toptancılarının olduğu bir yer için antalyada 5.75 tl üstelik orjinal
Komşum alıp gönderin bizlere o zaman yaa büyük sevaba girersiniz.
olur yarın kendime aldığım makinenin resimlerini yüklerim isterseniz alırım sizin için