23/09/2012, Saat: 22:25
Ayni fiyata ayarsiz Parker yerine kesinlikle tercih edilebilir. Bende metalik sapli versiyonu var.Rakamlar çizgiye denk gelmemekte ,var midir bunu duzeltmenin bir yolu?
Ideal идеал Adjustable Black Soviet USSR CCCP 1970
|
23/09/2012, Saat: 22:25
Ayni fiyata ayarsiz Parker yerine kesinlikle tercih edilebilir. Bende metalik sapli versiyonu var.Rakamlar çizgiye denk gelmemekte ,var midir bunu duzeltmenin bir yolu?
17/03/2013, Saat: 17:55
Arkadaşlar selamlar.
Bu forumda ilk mesajım Adjustable bir model ararken karşıma USSR malı şu makine çıktı: Konsul Adjustable Makineyi sıfır sanarak teklif yapmıştım ve satıcı da kabul etmiş. Kargo dahil 28 dolar. Sizce almalı mıyım? Dezenfeksiyonu ve temizliği sağlanabilir mi? Aklımda esasen Merkur Futur vardı. Sizce bunu almayıp Merkur Futur'a mı yönelmeliyim. Acelem yok. Dedemden kalma Gillette Slim Twist'ler işimi görüyor şimdilik. Selamlar Emre
2209su.blogspot.com
Sovyet dönemi mekanik saatleri üzerine bir blog www.facebook.com/Leatherworksbyemre leatherworksbyemre.blogspot.com Kendi üretimim saat kayışları
17/03/2013, Saat: 19:37
(17/03/2013, Saat: 17:55)hsnmrycl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar selamlar. Bu makine anladığım kadarıyla Gillette Slim replicası. Malzeme ve işçilik kalitesi nasıldır sanırım kimse bilemez rus replikalarla ilgili bilgi çok az. Kolleksiyon amaçlı değilse bence almayın Tabii benim şahsi fikrim. McOrco, sanıyorum, detaylı bilgi verebilir.
Bilgisayarım ingilizce klavye ve dil düzeninde olduğu için bilgisayardan yazdığım yorumlarda türkçe karakter kullanamıyorum. Yarattığım rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
17/03/2013, Saat: 20:12
alınabilir
amerikan gillette aratan bir arafı yok sahip oldum bu ürünü kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım slim veya black adjustable dan bariz bir farkını görmedim
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
17/03/2013, Saat: 20:36
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.
Temizlik konusunda içim rahat etmeyecek sanırım Galiba 2. el bir makine almaya hazır değilim Şimdilik eldeki makineleri kullanmaya devam edeyim en iyisi. Tıraş konusunda daha çok bilgi edindikçe tercihlerimin değişeceğini tahmin ediyorum. Şimdi acelece karar vermeyeyim. Sovyet ürünlerinin kalitesi konusunda en ufak şüphem yok aslında. Ben de Sovyet dönemi saatlerine ilgiliyim ve pek çok modele sahibim. 50 yıldır tıkır tıkır çalışıyorlar. Ayrıca bu güzel forumla beni tanıştıran eskiuye3315' teşekkür ederim. Bugün bütün gün okudum neredeyse.
2209su.blogspot.com
Sovyet dönemi mekanik saatleri üzerine bir blog www.facebook.com/Leatherworksbyemre leatherworksbyemre.blogspot.com Kendi üretimim saat kayışları
17/03/2013, Saat: 22:15
(17/03/2013, Saat: 20:36)hsnmrycl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Forumumuzda ikinci el tıraş aletlerinin dezenfektasyonu ile ilgili konular mevcut, bir göz atın. Lijunshaving hocam bu konuda oldukça aydınlatıcı bilgiler sundu.
Bilgisayarım ingilizce klavye ve dil düzeninde olduğu için bilgisayardan yazdığım yorumlarda türkçe karakter kullanamıyorum. Yarattığım rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
21/04/2014, Saat: 11:40
(12/06/2012, Saat: 15:14)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rus yapımı adjustable klonlarını sizlere daha önce tanıtmıştım Mcorko üstad bu alet bugün elime geçti gri saplı olanı fakat ayrları arasında 1ile 9 arasında pek bir fark göremedim bu normal midir yoksa makinede bir sorun mu vardır cok 1ile 9 arasında çok az bir fark gördüm birde ayar yaparken aletin neresi değişiyor onuda anlamayamdım
21/04/2014, Saat: 16:03
merhaba hocam ayar yapılırken alt tabladaki
4 adet pin yukselip alçalıyor jiletin altında kalan 4 pin jileti egerek yada duz bırakarak agresif yada mild arası ayarlanıyor jılette hıc hareket gormuyorsanız ayar anında calısmıyordur
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
21/04/2014, Saat: 16:21
(21/04/2014, Saat: 16:03)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba hocam ayar yapılırken alt tabladakipinlerin hareketini göremiyorum fakat 1ile 9 arasında değiştirdiğpim zaman çok hafif bir fark görüyorum normali bu mudur? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|