Yorumları: 143
Konuları: 13
(10/11/2014, Saat: 23:43)Monarch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bencede hiç fark etmiyor lakin günde üç vakit tıraş olmak ister hale geldik.
Çok doğru bir tespit dediğiniz gibi sürekli tıraş olma isteği artıyor insanda ama dinlenmeye bırakıyorum ben 1 hafta.Tıraş olduğum günü aklımda tutuyorum.1 hafta geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. )
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Geleneksel tıraş olmaya başladıktan sonra askerlik ten beri ilk defa arka arkaya 4 gün tıraş oldum.
Ben tıraş öncesi dus alanlardanım.
Yorumları: 208
Konuları: 3
Tıraş öncesi duş sakalları yumuşatır , gözenekleri açar, cildi tıraşa hazırlar. Eğer yaz mevsimi ise tıraş sonrası soğuk duş belki cildi yatıştırmada faydası olur ama tıraş sonrası sıcak duşa hayır diyorum.
Yorumları: 994
Konuları: 18
hiç adetim olmayan duşsuz soğuk traşı bugün uyguladım ve çok memnun kaldım bundan sonra duştan önce soğuk traş...
Yüzümü yıkamadan sadece fırça ile ıslayarak kendi yağım + tabac iyi geldi
Yorumları: 773
Konuları: 45
duştan sonra olduğum traşlar hep bir tık üst seviyede oluyor ama
genelde ortalık buhar vs olduğu için duştan önce traş oluyorum
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Ben hergün tıraş olduğum için duş almanın benim sakalları yumuşattığına pek ihtimal vermiyorum. Genelde 3-4 günlük daha uzun sakala duş kesinlikle iyi geliyor ama ben çok aramıyorum, genelde tıraşı duştan önce olur duştada yüzümü jel ile yıkar scrub- OVMA ( yerine türkçe ne yazsam bilemedim) ürünü kullanırım.
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
Bence tıraştan sonra duş daha güzel oluyor, geçen gün denediğimde lokal kanamalar vardı ve tıraş sonunda daha temiz ve nemli bir cilt elde ettim. Ayrıca şap sürmedim çünkü lokal kanamalarda duş esnasında gitti. Daha önceleri de bu yöntemi kullanıyordum ,zaman sıkıntım olmadığın da da bu yöntem gayet güzel oluyor. Tavsiye ederim.
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 1,289
Konuları: 3
Önce tıraş
Sonra duş
https://www.facebook.com/KariaBrushWorks
Yorumları: 24
Konuları: 1
Sıcak bir duşun ardından traş bana hep keyifli gelmiştir arkadaşlar.
Yorumları: 175
Konuları: 11
Duştan sonra Tıraş olmayı tercih ediyorum.