Yorumları: 556
Konuları: 16
13/12/2014, Saat: 23:06
(Son Düzenleme: 13/12/2014, Saat: 23:09, Düzenleyen: Hasan Ali.)
(13/12/2014, Saat: 11:36)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahha söylemeyi unuttum sahi benim bir tane haftalık setim var, henüz görmesem de, elime alıp sevemesem de var işte. E bayde sırf bende kalmaz bu fiyata diyerek artışa girdiğim, ama abartıp hırslanıp aldığım bir setim var. Tabi Türkiye ye girişi yasak olur diye Bulgaristan'a gönderecektim ama sitenin hesapladığı gümrük 200 $ civarında olacak diye öğrenince Amerikada bulunan bir kardeşime gönderdim artık Ocak mı Şubat mı ne zaman gelirse göreceğim setimi oooyyy ooyyyy.
Evet, bu da güzel set. İyi günlerde güle güle kullanın en yakın zamanda. Kaça almıştınız?
"Sâdıkları tahkîr ile red kaide oldu
Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık"
(Ziya Paşa- bayılıyorum bu adama!)
Yorumları: 556
Konuları: 16
(13/12/2014, Saat: 02:24)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında tıraş karaktestiği neredeyse birbirinin aynısı olan 7 tane özdeş usturadansa kendi oluşturacağım bir haftalık seti tercih ederdim.
O da doğru ama, o anlamda baktığımızda zaten ustura kullananların, genellikle, başka markalardan bir seti oluyor. Bu tipler özel setlerin ayrı bir yeri var.
"Sâdıkları tahkîr ile red kaide oldu
Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık"
(Ziya Paşa- bayılıyorum bu adama!)
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
@taskind üstat setiniz çok harika bence. Allah kavustursun
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 401
Konuları: 40
(14/12/2014, Saat: 00:05)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @taskind üstat setiniz çok harika bence. Allah kavustursun
teşekkür ederim komşum, Allah sana daha iyilerini versin inşallah
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
@taskind üstad bir ara günün tıraşını renklendirin üstadım
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 401
Konuları: 40
(14/12/2014, Saat: 00:57)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @taskind üstad bir ara günün tıraşını renklendirin üstadım
Doğru söylüyorsun komşum, hep sabahları işe giderken tıraş oluyorum diye bu zamana kadar düşünmemiştim ama senden aldığım fili ile bu pazar akşamı bir tıraş olayım ve günün tıraşına ekleyeyim
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Her zaman bekleriz üstad, neşelensin ortalık
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(14/12/2014, Saat: 03:02)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğru söylüyorsun komşum, hep sabahları işe giderken tıraş oluyorum diye bu zamana kadar düşünmemiştim ama senden aldığım fili ile bu pazar akşamı bir tıraş olayım ve günün tıraşına ekleyeyim
+5
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Ben de kendime 7 günlük set yaptım
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Ama hangisini hangi gün kullanacaksınız, yazmıyosa karışır mancho üstadım