Yorumları: 321
Konuları: 2
(06/02/2020, Saat: 09:14)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum riskli bir şey yapıyorsunuz. Kendinize zarar verebilirsiniz. Jiletlerin uzerinde kurulamayin silkeleyin der. Dolabin içinde bir vida varsa üstüne mıknatıs koyun ona takın. Hem kendi kurur hem de zarar vermez.
Alıp böyle deliler gibi kurulamıyorum canım
Lavabonun önünde duran havlunun üzerine koyuyorum. Havlunun kalan kısmını da jiletin üzerine kapatıyorum hediye paketi yapar gibi. Havlunun üzerine "pıtı pıtı pıtı" vurup kağıdıyla kaldırıyorum
O "pıtı pıtı pıtı" kısmını başka nasıl ifade edebilirim bilemedim
Mıknatıs önerisi de mantıklıymış, teşekkürler.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Yorumları: 147
Konuları: 2
...
Yorumları: 261
Konuları: 1
10 numara 5 yıldız jilet epeydir kullanmıyordum aynı jiletle 2. tıraşımı oldum keskinliği azalmadı konforu güzel oturmasın kalkmasını bilen edepli bir keskinliği var . Keske tekrar alma imkanım olsa tek olumsuzluğu herkesin bildiği durum başka bir şey yok.
Yorumları: 619
Konuları: 8
@Ali Desidero kaç günlük sakalda deneme yaptınız komşum
Yorumları: 261
Konuları: 1
Ilki 3 gun 2.si 4 günlük jegal komşum
Yorumları: 619
Konuları: 8
5 günlük sakalda deneme yaptım çene bölgesinde kesimde çekme yaptı tahriş yaşamadım ama konfor olarak permasharpı aradım. şu kanıya da varmış oldum günlük tıraşlarda ve 2 yada 3 günlük sakallarda iyi bir performans veriyor.
Geleneksel tıraş aletlerini koruma barsız kullandığımdan tek perde işi bitiriyordum bunda ise uzun zaman sonra 2 perdede bitirdim.