Yorumları: 93
Konuları: 5
01/04/2012, Saat: 01:18
(Son Düzenleme: 01/04/2012, Saat: 01:18, Düzenleyen: uataman.)
En baştan söylemeliyim ki sevmedim...
Feather ile kullandım ve çok uzun zaman sonra iki kere kesik yaptım. Yüzdeki açısını ayarlamak zor. Ters almaya gelmiyor. Düzden alırken çok çok yakın bir tıraş sağlamıyor...
çok anormal bir tahriş yada daha önceki tıraşlarımda tahriş olmayan bir yeri tahriş etmesi gibi bir durum yaşamadım.
Tekrar deneyeceğim tabii ki... yalnız tto makinelerin parçalılara göre daha rahat olduğunu söylemeliyim. Çevir açılsın jileti tak çevir kapansın...
Selamlar...
Ataman.
sinekkaydı tıraş, boyalı ayakkabı, ütülü pantolon...
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
En olmadı satarsın hocam
Dediğin gibi biraz elin alışssın kullan bakalım,dah az keskin jiletlerlede dene belki daha güzel sonuç verir.
Yorumları: 93
son zamanlarda sürekli feather kullandım. Makinedeki farkı görmek açısından feather kullanayım dedim ancak haklısın her jiletin her makinede iyi çalışmadığı gibi bir gözlemim var.
sinekkaydı tıraş, boyalı ayakkabı, ütülü pantolon...
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
satin alip ilk kullanimlarini paylasanlar begeniyor. o yuzden deneyimlilerin yorumlarina ve farkli konu basliklarina bakmak lazim.
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
TTO makine merakım yüzünden ismi reklam oluyor diye bloke edilen yerden aldım (bu arada herşeyin markasını yazıyoruz reklam olmuyor, İstanbul'da en iyi traş ekipmanı satan yerin adını yazınca reklam olup bloke oluyor, bu bana yaman bir çelişki gibi geliyor). Made in INDIA ama İngiliz malı olmasına kanıp 3 tane PARKER TTO aldım. Sonuç berbat, bana sorarsanız 3 parçalı makineler çok çok daha iyi. Bir de FEATHER TTO alıp denemeyi düşünüyorum. Elinde fazla olup satmayı düşünen varsa alabilirim. Kullanılmamış ve orjinal ambalajı açılmamış olması şartıyla.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(13/02/2013, Saat: 15:16)vkorgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TTO makine merakım yüzünden ismi reklam oluyor diye bloke edilen yerden aldım (bu arada herşeyin markasını yazıyoruz reklam olmuyor, İstanbul'da en iyi traş ekipmanı satan yerin adını yazınca reklam olup bloke oluyor, bu bana yaman bir çelişki gibi geliyor). Made in INDIA ama İngiliz malı olmasına kanıp 3 tane PARKER TTO aldım. Sonuç berbat, bana sorarsanız 3 parçalı makineler çok çok daha iyi. Bir de FEATHER TTO alıp denemeyi düşünüyorum. Elinde fazla olup satmayı düşünen varsa alabilirim. Kullanılmamış ve orjinal ambalajı açılmamış olması şartıyla.
aynı hafta içinde aynı ürüne farklı kişilere farklı fiyat veren
üyelrimzi kndırma çabasında olan bir yerin reklamına
aracılık etmiyoruz.
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 557
Konuları: 10
(13/02/2013, Saat: 15:21)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (13/02/2013, Saat: 15:16)vkorgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TTO makine merakım yüzünden ismi reklam oluyor diye bloke edilen yerden aldım (bu arada herşeyin markasını yazıyoruz reklam olmuyor, İstanbul'da en iyi traş ekipmanı satan yerin adını yazınca reklam olup bloke oluyor, bu bana yaman bir çelişki gibi geliyor). Made in INDIA ama İngiliz malı olmasına kanıp 3 tane PARKER TTO aldım. Sonuç berbat, bana sorarsanız 3 parçalı makineler çok çok daha iyi. Bir de FEATHER TTO alıp denemeyi düşünüyorum. Elinde fazla olup satmayı düşünen varsa alabilirim. Kullanılmamış ve orjinal ambalajı açılmamış olması şartıyla.
aynı hafta içinde aynı ürüne farklı kişilere farklı fiyat veren
üyelrimzi kndırma çabasında olan bir yerin reklamına
aracılık etmiyoruz.
Katılıyorum. Zaten isimleri bloke edilmese onlar edilmesini isterler. Herkes olumlu yorum yapacak değil ya.
Yorumları: 459
memleket kurtulana kadar siyah
Yorumları: 862
Konuları: 65
Dün Parker 99R ile ilk tıraşımı oldum. Alet bana kötü gelmedi. Hatta Mingshi den daha iyi diyebilirim. Mild bir alet. İçinden çıkan siya 7 oclock paltinium ile denedim. Alet de jilet de Hint malı. Aletle henüz ilk tıraşımı olduğumdan kötü puan vermiyorum ama jilet berbattı. Bir yüzü keskin diğer yüzü kör ve çekiştiriyordu. Noktasal kanamalar da yaptı. Şimdilik bu konforsuzluğu jilete yordum yarın bir de feather ile deneyip yorumlarımı yazarım.