19/07/2017, Saat: 00:08
(23/10/2012, Saat: 20:13)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bn cocukken o markanın jolesıde vardı
eskıden yerlı guzel aletlerde varmıs anlasılan
bakalım daha neler gorecegız
Evet Slogani da "her Mavi Jole Ondula degildir" di.
(17/02/2013, Saat: 03:36)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üretimlerinin durmasının üzerinden 30 35 yıl geçmiş aletler
çok zor
2000 li yillarin basina kadar uretim surdu, Gerci imalat adetleri cok dusuktu ama yapiliyordu.
(25/11/2013, Saat: 23:24)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Babamın 1974 yılında askerde aldığı bu makineyi evi temizlerken bulduk ben attığını düşünüyordum en az 20 sene önce görmüştüm. Ama atmamış. Bulunca çok sevindim. Altında ONDÜLA yazıyor. Kaplaması gayet iyi hafif bi temizlikten sonra parıldamaya başladı. İlk açtığımda rahatlıkla açılıp kapanıyordu ancak temizleyince kapanırken biraz sıkışıyor yağlarsam rahatlar mı acaba? Nasıl bir alet bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. İçinden yerli üretim bi perma sharp çıktı kullanılmış olmasına rağmen çok az bir paslanma var ve o jilet o makinenin içinde en az 20 yıldır bekliyor görünce göğsüm kabardı Valla.
Fotograf sizi yanıltmasın üstündeki lekelerin çoğu pas değil sabun birikintisi.
Babana da sanada da helal olsun bulunmasi cook zor bir tras aletine sahipsin. Ondula marka 73 Yada 74 yilinda uretime baslamisti ilk mamullerden dir , icindeki yarim vidanin metal oldugu zamanlar aman iyi bak.