29/06/2012, Saat: 12:00
bu incelemeyi forumda görmemişim B&B dekiler 99r yi yere göğe sığdıramıyor adamlar herşeyi beğeniyor bütün sabunları makineleri hemde verdikleri puanlar 7 ve üzeri derby jilete süper keskin diyen forumculardan da bu beklenirdi bb yorumlarına bakıp feather popular aldım yakında yorumlarım
saygılar
saygılar
(30/03/2012, Saat: 00:12)uataman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba;
bu ilk inceleme denemem acemiliğimi mazur görün...
Önce resimler...
ilk resimde ej89l ile yanyana koydum. Sap bariz uzun ve bu daha ağır ve dolayısı ile daha agresif olma ihtimali demek oluyor. Balans konusunda ben 89l'yi dengeli buluyorum ve bu makina bariz hafif kafalı bir makina...
Üçüncü resimde görüldüğü gibi simetrik kapanma sorunu var ancak sıkınca makina jileti kaydırmıyor ve sıkı sıkı tutuyor.
İşçilik anlamında ne muhlenin ne EJ'nin rakibi olamayacak kadar kötü bir alet, kaplama kötü, özellikle kafada jiletin altında kalan kısımda kullanımda rahatsız etmeyecek çapaklar var.
comb'un açısı de89a göre daha dik ancak comb ile jilet arasındaki mesafe
de89'dan fazla... Ancak makine jileti daha dik bir açıyla büküyor. henüz denemedim ama muhtemelen daha az konforlu ancak çok daha yakın bir tıraş vaad ediyor... Sap deseninden ötürü elden daha az kayıyor...
Muhtemelen yarın ilk tıraşımı olacağım, sahadaki performansı o zaman yine bu başlık altında paylaşırım...
Bu arada makineyi tradtionalshaving.co.uk adresinden kargo dahil 50 tl'ye aldım. Fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum.
Selamlar...